Followers

Monday, March 25, 2013

Away from home

Assalamualaikum semua....
Laporan diluar kawasan..
Sabtu arituh dok sibuk2 mengemas barang, terpikir plak nk ada mobile sewing project... Huhuhu apa itewww... Later saya share ok
Tetiba teringat plak takde beg khas nak bawa scraps yang nak digunakan.. Aiyooooo, nak pakai beg plastik ajerr emmm emmmm.... I think i have a hi- taste of handmade item, bila pakai yg bukan handmade, rasa banyak jer yg tak kena hihihihi.. Jangan tiru saya tauuuu
Terhasillah beg owl ni in.... 15 minutes, almaklum tgh mengemas hihihihi, hari pun dah tgh malam kan..
Rasa best plak buat beg ni.... Cun gitu (opsss terangkat bakul plak gitu)
Selamat bercuti untuk kawan-kawan yang bercuti sempena cuti sekolah ni, dan juga buat diri ku sendiri hihihi
Kalau kawan2 ada email saya bertanyakan tempahan, maaf banyak2 kalau lambat reply ok...

7 comments:

  1. bagus la ...saya punya letak dalm box rugikan beli mahal2...baik buat bag camtu lagi jimat

    ReplyDelete
  2. 15 min kak mila?..adeh, kalau sy mau mkn berjam-jam jgk..BTW mmg cantik.. :)

    ReplyDelete
  3. Suzie.... Tak terfikir plak ngan box, dah last minute kan.... Tetiba jer terasa nak buat satu hihihi

    Zira.... Mmg ni beg yg sesangat simple niii... Tali tu pun guna readymade jerrr hihihi

    ReplyDelete
  4. cantik sangat kak..selamat bercuti

    ReplyDelete
  5. siap dlm masa 15 minit je utk sebiji beg? pergh hebat ;D

    ReplyDelete
  6. Kalau amylah.. 15 minit tu terkebil-kebil ajelah jawabnya..

    ReplyDelete
  7. kak ros sedang bercinta dengan fabric owl nih...

    ReplyDelete

Love your comments...