Followers

Friday, March 29, 2013

Keep growing hexies....

Inilah projek saya selama seminggu di seberang laut cina selatan ni hihihi...

Bekalan scrap yang saya bawa pun taklah banyak mana, cukup sekadar untuk mengisi masa lapang jer... Bila fikir2 balik, saya ni memang jenis yang tak boleh duduk diam kut... I have to do something... Its either cooking, sewing, gardening n housekeeping (bila kat rumah sendiri lah...), or even reading the Quran.... Susah nak tengok saya concentrate tengok tv... Kecuali pagi2, dok tengok sheikh Nuruddin kat TV Alhijrah.... Just found out sbb kat sini bangun subuh awal kan... Kalau solat pukul 6.30 pagi tuh dah dkira mutaakhirun dah tuh....

Ok... Dah nak tidur.,. Penat weih running here and there, and tomorrow is our last day here, thinking of going to serikin tp macam takde apa jer nak cari, rasanya kain yang dibeli tuh dah hampir2 20kg kut hihihihi

Wassalam.....

3 comments:

  1. kitak blk swk ye..hehe..xde istilah bercuti mnjht bg tukang jht sejati mcm k.mila hehehe...

    ReplyDelete

Love your comments...