Followers

Sunday, March 31, 2013

Giveaway.. giveawayyyy

CLOSED ALREADY...

Assalamualaikum
Selamat berhari Jumaat kawan-kawan.. dipenghulu segala hari.

Hari ini saya tengok MamaAlya buat GA kat sini
Tetiba terfikir.. aikk bila last saya buat GA eks?
2 tahun lepas kut! oh mak aiiii..

Sah lah tuan punya blog ni tersangatlah kedekut kan...
Tutorial pun dah lama tak buat, selalu dok ambik tempahan jer.... udah jadi mata duitan gitu.

OKlah hari ini buat wake up call... 
Nak buat giveaway...

Nak bagi apa eks... emmm

Oklah, since kat sini ada 2 kategori pengunjung, so saya buat 2 hadiahlah

Kategori 1: Crafter

1 Fat Quarter of these 2 prints, in total 1/2 yard untuk 1 pemenang

Kategori 2 : Non-crafter

2 pantyliners, combination of 2 gambar dibawah, untuk 3 pemenang (design randomly selected)
+

Syaratnya....

1. Be my follower (kalau belumlah kan)
2. Boleh pilih salah satu kategori ataupun boleh jugak nak kedua2 kategori
3. Untuk setiap kategory sila jawab soalan di bawah:

Kategori 1 : Namakan yummy fabric diatas beserta designernya (hint: Robert Kaufman fabric ni.. kacang je kan hihihi)

Kategori 2 : Namakan fabrik belah atas (top) pantyliner dalam dua gambar di atas (boleh tengok jawapannya dalam entry saya yang lepas)

4. Jawab dengan meninggalkan komen di bawah
5. Extra point bagi yang share GA ini di blog or FB
6. Winners will be selected randomly on 1st April 2013
6. Open to all readers yang beralamat di dalam Malaysia, kalau luar Malaysia, kos pos adalah atas pemenang (so sorry) 

Terima kasih in advance pada yang sudi sertai GA ni...

Regards;
 

19 comments:

  1. hi, nak join jga..
    jawapan untuk kategori 2

    gambar1st: bamboo fleece
    gambar2nd: cotton flannel

    ReplyDelete
  2. salam..

    nak join jugak....

    follow blog nih dah lama dah..

    jawapan dia:

    nama fabric: three scoop in pink & ice cream in aqua

    1st pic: bamboo fleece
    2nd pic: Cotton flannel

    entah la betoi ke tak haaa..

    kita cuba2 je..

    ReplyDelete
  3. Beautiful giveaway. Thanks!!
    I love option one. Ann Kelle fabric??

    ReplyDelete
  4. Saya nak join!!
    Da jadi folower n da share kat blog
    http://craftcrumbcraft.blogspot.com/2013/03/ga-blogrimbun.html

    Nk jwb untuk 2-2 kategori;

    1. Three scoop in pink & ice cream in aqua
    2. Bamboo fleece & Flannel

    Thanks!!

    ReplyDelete
  5. ct pun dah lama tak ber update blog,asyik kejar duit tempahan je..he..he..

    ReplyDelete
  6. Nak join jgk..kategori pertama..
    tapi soalan susahnya...lagi susah dt matematik tambahan tingkatan 5
    eheheheh..fabric tu dr robert kaufman..tapi nama specific masing2 tak jumpa lagi dlm web..ke fabric ni dah discontinue..
    ok..sambung cari jap

    ReplyDelete
  7. Fuh....penat cari jawapan kat shop DC akhirnya ku ketemu jawapan untuk fabric kat atas tu

    1.Robert Kaufman's Ice Cream Sundaes Fabric on Pink from the Dessert Party Collection.
    2.Robert Kaufman's Sorbet Dessert Party from the Dessert Party Collection.

    saya seorg yang tamak so nk join untuk 2-2 kategori
    1. Bamboo fleece
    2. Cotton Flannel

    saya share kat FB ye kak..dh tag akak...hehe

    fuhh...semoga saya adalah insan yg bertuah dapat 2yummy fabric kat atas tuh...nyum..nyum..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam kak mila :)

    saya pun nak join gak lah..
    dah lama teringin nak fabric yummy2 tu, tapi selalu terlupa bile nak order..hihi.

    saya join yg category crafter tu ye.. (dgn harapan dapat DC cute tu, bleh buat skirt utk asyfa. hehe )

    yang belah kiri tu --> by Ann Kelle for Robert Kaufman - Dessert Party collection , Tajuk die : Ice Cream Sundae Summer in Pink

    yang belah kanan tu --> from same collection & same designer, tajuk die --> Sweets Summer in Blue

    fuhh..rasa2nya betoi dah tu dua-dua tu. hehe.

    saya dh share kat blog jugak -->
    http://happysoulsews.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-milarimbun.html


    ReplyDelete
  9. melor pun nak join

    kategori - crafter

    1.Robert Kaufman's Ice Cream Sundaes Fabric on Pink from the Dessert Party Collection.
    2.Robert Kaufman's Sorbet Dessert Party from the Dessert Party Collection.

    pilih laaaa saya ..... hihiihih

    ReplyDelete
  10. Nak masuk tapi malu... weeee.... walaupun malu tapi masuk jugaklah... hihihi

    jawapan utk fabric Robert itu ialah..

    1.Ice Cream Cup Fabric in Pink

    by Robert Kaufman

    Collection "Dessert Party"


    2. Ice cream Cone & Sweets in Pale Blue

    by Robert Kaufman

    Collection "Dessert Party"

    payah gak soalan ni.. payah nak cari jawapan.. macam2 nama ada..hihihi..

    ReplyDelete
  11. salam kak,

    Nak join juga.

    Kategori satu:

    1. Collections Dessert Party, Ice Cream Sundaes Pink, Robert Kaufman - Designer Ann Kelle
    2. Collections Dessert Party, Sweets Summer Blue - Designer Ann Kelle

    Kategori 2:
    - Bammboo fleece

    Dah share kat FB juga. Dah tag akk. Terima kasih kak, kalau dpt DC tu bestnya :)

    ReplyDelete
  12. Mila nak join

    Kategori satu

    1. Icecream cone in pink - Ann Kelle dari Robert Kaufman
    2. Three scope in pink - robert kaufman Ann Kelle dari Robert Kaufman

    Kategori 2
    1. Bamboo fkeece
    2. Cotton flannel.

    terima kasih.

    ReplyDelete
  13. Mila, i hear your call.. :)

    Category 1:
    both fabrics are from Dessert Party collection by Ann Kelle

    :)

    ReplyDelete
  14. Thanks kawan2 sudi join GA ni...

    Anic.. wahh really last call hihi TQ

    ReplyDelete
  15. aisehh, asik bertangguh je nk join..dh terlepas.. :P

    ReplyDelete

Love your comments...