Followers

Tuesday, July 09, 2013

اهلا وسهلا يا رمضان

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اهلا وسهلا يا رمضان


Kepada semua sahabat2 maya, terima kasih atas sokongan semua, moga kita di berikan kesempatan oleh Allah untuk bertemu dan beribadah di bulan yang mulia ini, lebih baik dari sebelum ini.

Saya juga mohon ampun dan maaf dari semua andai ada silap dan salah, terkasar bahasa or terlanjur kata.
Kepada para pelanggan yang saya hormati ... maaf andai produk saya kurang menepati citarasa anda, maaf andai ada cacat cela.

Sempena Ramadhan ni marilah kita banyak kan sedekah.. so sesambil membeli baju anak2 tuh, apakata beli extra sepasang dua dan dermakan di sini



Wasssalam...
Regards; 

8 comments:

  1. Bnyaknya program macam ni kan.. Tak tahu mana nak pilih pula.

    ReplyDelete
  2. Suzie.. betul jugak cakap awak tuh, dah terlalu banyak plak charity work camnikan... kekadang tak tau nak pilih yg mana satu.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih war-warkan alamat itu mila. Kakak mohon ambil.

    Selamat berpuasa di bulan mulia ini moga kita diberi kesihatan yg terbaik utk lebih khusyuk

    Maaf juga dari kakak

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa kak..skrg ni senang kalau nk bg derma...online pun boleh kan kak..

    ReplyDelete
  5. Kak zakie.. silakan.
    Ameennn

    Nurzakiah.. jom kiterr

    NoEn, ye betul tuh, sekarang betul2 boleh konsep "tangan kanan memberi tangan kiri tak tau" kan. Cari jer no. akaun mana2 rumah anak yatim kat malaysia ni, then setiap bulan boleh buat standing instruction ikut kemampuan... even RM1 pun boleh.

    ReplyDelete
  6. Salam ramadhan dan salam kenal..sya folo blog mila,klu sudi snggah ke blog saya ya..:D

    ReplyDelete
  7. Slmt menjlnkan ibadah kak... ampun maaf dipinta... :)

    ReplyDelete

Love your comments...