Followers

Friday, July 05, 2013

Koleksi ruler (versi perasan)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam penghulu hari, hari Jumaat yang mulia.
Hari ni tayang tool baru :)
Ada2 jer saya ni kan.. mesti korang boring dah, mokcik kempen buat ngabih duwet jer kerjanya kakaka
Almaklum, mokcik ni ada perasaan "perasan" jadi quilter, maka asal nampak tools yang best jer, mesti gatal tapak kaki dan tangan nak membeli..



Ada 4 sizes in one set
9.5, 6.5, 4.5 & 2.5 inch
Paling cinonet 2.5 tuh... senang nak 'square' kan pattern yg kecik. 
Bila dah sampai baru perasan yang saya dah ada yang size 9.5 tuh :P
Masa beli sangkakan yang kat rumah tuh 8.5.. apolah mokcik ni kan..
Tengah fikir2 ni.. nak let go or nak kedekutkan diri, simpan jer ruler tuh hihi... Normal price ruler 9.5 inch tuh kalau beli kat YeeButton RM54.00 tau! 

sebagai menjawab "future" question :P.. semua ni saya beli dari ebay at USD25.99+shipping USD14.. total in RM+-RM131

Oklah.. Ramadhan is coming..
Jom kita dengar ceramah berkaitan Ramadhan dari Ustaz Zulkifli...


Regards;

3 comments:

  1. Semua alatan tu kakak tak ada pun Mila. Kalau ada memang cantik bila dijahit.

    ReplyDelete
  2. Saya ada 3 satu udah patah setengah. Tak ingat kenapa. Hmmmmm ada gak dok fikir nak beli nantilah. Heheheh

    ReplyDelete

Love your comments...