Followers

Wednesday, September 18, 2013

Si comel yang comel

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sharing gambar gambar budak comel ni je lah hari ni yerr


Telekung baru buat Khalishah
Muka masam nih hahaha

Kak Long inteprem sama yerr


Body telekung ni hijau muda, dipadankan dengan ruffle love colourful, telekung ni saiz S, just nice untuk si Ica yang baru berumur 2.5 yrs ni..

Teringat plak gambar raya diorg niiii
Pada kawan-kawan yang berhajat nak tempah telekung kanak-kanak, boleh tengok detail di sini yer http://blogrimbun.blogspot.com/p/tempahan-telekung-kanak-kanak.html
Kalau suka dengan design ni, just mention nak "Telekung Hijau Ica" (nama tak komersil sungguh hahaha)

Wassalam


Regards;
 

8 comments:

  1. Anak-anak memang comel bila bertudung atau bertelekung. Mendidik biar dari usia begini...

    ReplyDelete
  2. ..comeeelll je..sejukk mata tgk kck2 dh blja bertudung, pkai telekung...

    ReplyDelete
  3. gerammm tengok pipi ica.. hihii..
    cantik la kak long pakai shawl.. ajarlah acik ni... hihihi

    ReplyDelete
  4. Singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  5. Tenggelam citer telekung..
    Yg K.Sham dok perati cuma muka model yg teramattttt la comel ni.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Yong,
    pe kabor? Salam kenal. He he yaa memang comel dia. Tapi akak takde org kecik di rumah nak bagi hadiah telekung...

    ReplyDelete

Love your comments...