Followers

Monday, August 22, 2016

Bila mak bukan OCD :-P

Assalamualaikum..

Sejak akhir2 ni banyak plak message dan cerita pasal OCD ni kan...

Honestly, saya ni rasanya the other side of OCD kuikuikui


Dulu2 rajin jugak nak kemas petang2 before hubby balik, kesian plak kan.. penat kat opis, balik rumah mcm tongkang pecah hahaha

Tapi, takdenyer nak bertahan lama, kadang kita kemas satu sudut, satu sudut lain dia dah start menyepah emmmm
Fengsan mak gini gayer nyer
At last... mak udah maleh nak oiii

Selagi si kenit tuh tak naik atas, lupakanlah niat nak mengemas tuh. Kalau bawa dia naik atas, umi tinggal wasiat jer kat kakak kasi kemas before tidur kikiki... kan senang kerja umi. Nasib kakak buat gak, walaupun mengomel jer kerjanya

Pst pst... ini sebahagian jer disepahkan... sebab suruk sebahagian lain nih. Nnt esok kita suruk yang ni, keluar yg lain, so takde ler dia boring. Gitu lerrr.. umi tak berapa pandai sangat nak jaga budak ni, banyak trial and error. Kak long dulu banyak duduk kat taska jer siang..

Till another story
Wassalam

Regards; mila@rimbun

4 comments:

  1. yer...new experience for u kan...akak dulu merasa juga ...tapi masa tu ada bibik juga sbb susah nak shopping , husband asyik x da je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ramai anak kecik mmg perlu bibik kut kan.. saya ni sbb sorg jer, kakak pun dah besar, kalau nak g beli apa2 adik tinggal dgn kakak jer

      Delete
  2. Erm..anak kita masih lagi angkut cars pilihan dia dok parking atas katil..cam suami cakap budak tu macam semut pengangkut. Nangisla nak kemas yang kecil2 asyik terpijak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa... kalau yg kecik2 tuh bahaya plak kan. terpijak maunyer terlentang huhu

      Delete

Love your comments...