Followers

Sunday, August 14, 2016

Jubah for Boyz

Assalamualaikum..
 
Ceritera raya tertunda hihi
 
Alkisahnya saya nak jahitkan sesuatu untuk anak sedara kesayangan ni..
2W>>> Wajdi dan Wafiy
Masa tuh dah dekat nak raya pun, orang dah sibuk nak balik beraya kan.. takan nak cari kain plak
 
NAsib baiklah gerobok Awe ni ada macam2.. dah ala2 poket Doraemon plak
 
Matching2... belek2.. akhirnya jadi jua
 


Kain ni cuma ada semester setiap satunya...
Nasib baik kain merah tuh bidang 60 inci, muatlah nak buat baju Abang Long Wajdi yang dah booolat tuh

Kebetulan plak baru beli pliers untuk prong snap button... apa lagiiiii..

 
 
Nampak dak kekurangan baju ni...
Hihi poket baju Abang Long tuh potong melintang kuikui
Leher baju Wajdi tuh plak ada skit kureng disitu... kureng lawa kikiki.. overall boleh pakai
 
Ada sesapa berminat nak jubbah camni?
Saya sebenarnya ada plan nak buat readymade jubbah camni (as at now saya tak de produk untuk boy kan, tapi tak tau market camna). Nampaknya kena buat homework lebih lagi niiiii
 

No comments:

Post a Comment

Love your comments...