Followers

Monday, August 29, 2016

Juicing reference

Assalamualaikum..

Mengabadikan resepi jus setiap hari saya di blog hihihi
Jangan marah yer kengkawan.. dah tengok kat FB, pastu upload jugak kat blog.. macam2 makcik ni












Regards; mila@rimbun

10 comments:

  1. Boleh layan jus buah ni Mila..
    Elok utk pencernaan juga ni..
    Akak kalau buat jus buah..
    Selesa sangat perut ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah.. minum jus mmg elok bagi lawas perut

      Delete
  2. Best ni. Takyah beli kat luar dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... beli kat luar biasanya ditembah gula.

      Delete
  3. Kalau hari anad di TV9 program nasi lemak kopi O selalu tunjuk jus yg berbagai macam ini. elok sgt utk kesihatan. kenyang pun juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak.. selalu saya buat jus pagi2 lepas subuh. Minum jus dulu tanpa sarapan berat. pukul 10 baru ambik makanan..

      Delete
  4. AMBOI...AKAK MACAM NAK BUAT BISNESS JUS JE....MENARIK BETUL..HIHIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha.. belum sampai tahap nak berbisnes, nak try test rasa dulu kikiki
      Jangan tak tau... ada yg rasa kelat, ada yg rasa pahit ni.. ada yg sedap.. manisss

      Delete

Love your comments...