Followers

Monday, August 08, 2016

Rindu serindu rindunya.....

Assalamualaikum & Selamat pagi

Isnin yang ceria harini
Dah lama tak dapat ketenangan untuk update blog ni, usahkan nak berkongsi tutorial ker kan... semua tinggal kenangan dah tuh hihi. Tunggulah Asfa besar skit, bolehlah aktif semula kut, kalau panjang umur kan dan sihat tubuh badan

Yang ni cerita melepas rindu..
rindu dengan quilting, walaupun takde patchwork yang komplikated, sekadar guna panel jer

 
Junior Pilot for Muhammad Adam AlFatih
Siap sulam nama lagi tuh.... yang lambatnya menyulam ler. Bertahun dah acik ni ada mesin sulam, tapi masih lagi tahap beginner hahaha
 
 
Ramai jugak yang bertanya pasal tempahan quilt ni..
Yerr.. saya dah buka untuk tempahan, tapi terhad pada tempahan yang tidak urgent sahaja. Tempahan yang dekat sangat due date nya memang saya mohon maaf, takut tak tercapai dik tangan hahaha...
 
Rasanya banyaknya nak cerita kat blog ni, tapi kita slow2 jalan lah yer.. sampai jumpa lagi


Regards;
Mila@Rimbun

No comments:

Post a Comment

Love your comments...