Followers

Monday, July 19, 2010

Tisu pon nak beg jugak...

This weekend tak banyak aktiviti dengan mesin jahit. Sabtu hari untuk bergembira.. jumpa kawan2 lama.. TFRM Mini Gathering at Ulu Bendul.. walaupon tak ramai yg dapat menghadirkan diri atas sebab2 yg pelbagai, gathering kami tetap happening. Biasa ler.. jumpa member2 lama, dlm suasana camping plak, terimbau lah segala kenangan lalu.. huhuhu.

Sempat ler jugak papa furkid ni sambut birthday kat dlm hutan hahaha..

On Sunday... here was my project.... zooomm skit.. tetiba dapat idea jahit butang dan felt ni camni..

ops.. tissue holder keee..
ooo beg untuk isi kotak tissue rupanya
takan nak gantung kat pintu je kan... actually bole gantung kat mana2 pon kalau suka..
So this is the place
hahaha.. tissue bag for my viva. The Rush owner takmo.. tak mo tak pe...
This is my first trial, so lot to improve.. agaknya ada tissue beg yg kedua ke? Tengoklah kalau ada permintaan kan... So any of you berminat tak agaknya?


Regards;
Mila@Rimbun with LOVE

7 comments:

  1. owh menjadi gak gathering dan ade kek sekali...tuh kira kek saya gak aaa sama date ngan a.adam

    ReplyDelete
  2. Hi Mila,

    The tissue bag is a very good idea.. Will add this to my things to do.. makin panjang.. :) I need it.. now my tissue box in the car is badly treated... usually kemek before the tissues are used up...

    ReplyDelete
  3. salam..

    kak, kotak masuk dari tepi ek? ke dari belakang..oh, takleh bayangkan..hehe! kreatip le :DDD i loike..

    ReplyDelete
  4. kakcik... takde ler rajin mana, tp kalau tetiba dapat idea, terus jer buat.

    Ila... happy belated birthday to Ila, so tahun ni sambut birthday kat padang pasir ler yerr hahaha. Lepas kat ulu bendul kitorg ke rumah kak ina kat Warisan Puteri, beli durian, seronok dok teringat Qiyam tanduk buat durian kat dusun Ila hahaha..

    Anic... me too have a long list, tp yg ni dah potong Q, sbb boring pakai tisu mahal (yg kotak kecik) n nipis kat dlm kete ni. Kalau buat camni, even the driver bole just take it from their seat. Yg dok kat belakang apatah lg.

    Lynn.. masuk ikut tepi. nampak tuh ada warna kuning kat tepi tuh, warna kotak tisu giant hahaha. First trial, tak berapa neat sgt. itupon akak guna velcro jer..

    ReplyDelete
  5. kakcik... takde ler rajin mana, tp kalau tetiba dapat idea, terus jer buat.

    Ila... happy belated birthday to Ila, so tahun ni sambut birthday kat padang pasir ler yerr hahaha. Lepas kat ulu bendul kitorg ke rumah kak ina kat Warisan Puteri, beli durian, seronok dok teringat Qiyam tanduk buat durian kat dusun Ila hahaha..

    Anic... me too have a long list, tp yg ni dah potong Q, sbb boring pakai tisu mahal (yg kotak kecik) n nipis kat dlm kete ni. Kalau buat camni, even the driver bole just take it from their seat. Yg dok kat belakang apatah lg.

    Lynn.. masuk ikut tepi. nampak tuh ada warna kuning kat tepi tuh, warna kotak tisu giant hahaha. First trial, tak berapa neat sgt. itupon akak guna velcro jer..

    ReplyDelete
  6. idea yg menarik ni. blh cuba....

    ReplyDelete

Love your comments...