Followers

Friday, September 23, 2011

Addicted to.... Fabric

Salam pagi Jumaat kawan2 semua. Hari Jumaat adalah penghulu segala hari dan juga hari yang sungguh menggembirakan bagi para buruh paksaan seperti saya ni... sebab esok cutiiii horeyyyyy (me: sila siapkan kerja2 anda dulu yerrr)

Saya ni dah dapat hobby baru, hobby baru saya ni mengalahkan penagih ganja rupanya, tapi mahalnya lebih kurang ler jugak hahaha... apa lagi shopping kain lah kan (ini hobby dari dulu lagi kan), tapi kalau dulu dok cari locally, now mengembangkan sayap cari kat over the sea plak aduhhhh sudah makin parah.

Yang ni fresh from envelop.. Bila tengok kain2 ni hati jadi happy sakan jer, nak buat apa tuh kendian ceritalah yerrr
Collection from Moda  & Riley Blake

Yang ini plak last few weeks.. seswai betul untuk buat baby quilt kan kan.. collection from Free Spirit & Fabriquilt

Aishhhh bulan ni kena post siap2 duit ke ASB keee akaun LTH kerrr kan.. tinggalkan balance untuk lunch jer dah lah kan.. kalau idok, abihlah daku shopping sakan lagi... dan dan satu lagi, credit card tuh letak bawah bantal lah... aiyakkk paypal kan ada.. (me: memikirkan cara terbaik utk menipu diri sendiri hahaha)

Wokehlah.. kalau ada sesapa kenan dengan kain2 kat atas tapi nak small quantity jer, I am more than willing to share it you. Bolehlah ke Fabric for sale kat sini ok. Maximum one yard je lah, banyak2 kang habis plak kain2 saya ni hahaha...

Regards;
 

8 comments:

  1. kak milaaa...

    sy pon ketagih jugak beli kain ni, pyh nak stop..huhu


    *sedang bertahan dgn godaan utk membeli kan...hehe

    ReplyDelete
  2. yesss fabrics!.....saya dah banyak bulan puasa kain , baru bulan ni tambah skit...tak tahan godaaannnn ( therapy tuhhh.....:P)

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak beli kain untuk craft dan rasa tak teringin lagi sebab manyak yang belum habis ma...lawa ler kain...nak g cari kain gak sebab nak buat quilt...

    ReplyDelete
  4. Aiyah!kak ros tergoda lah...tapi wallet daku dah hangussss....jadik lah dok gendeng aje mila punye...tak sabar nak tengok bende yang akan jadik dari kain2 mu itu..

    ReplyDelete
  5. ada nemo la... :) ...

    fabric yg sy bli ari tu msh "sama" seperti dulu heheh....

    ReplyDelete
  6. Waaa.aa... Lama sudah tak jenguk rakan sorang ni...yaaa... Tersampuk demam beli kain ya... Smoga menjadi sesuatu ye...cant wait what will happen o all those clothes...heheheh!

    ReplyDelete
  7. hahahah semua orang da menjangkit penyakit "penagih" sorang nie...
    tapi saya bila da beli kain.. rasa sayang sangat lak nak gunting... almaklum baru belajar.. kalau silap sayang aje.. end up buat guna kain murah.. yang kain mahal n elok disimpan buat pekasam... heheheh

    ReplyDelete
  8. tak pa Mila... beli takat ikut nafsu ja ..... (hahahahaha)


    :-)

    ReplyDelete

Love your comments...