Followers

Monday, November 26, 2012

Finished order..

Akhirnya siap juga...
Panjang list order ni :
1 Crib bumper
1 fitted bedsheet
2 fully covered bedsheet
2 bantal karipap (Saya buat satu kecik n satu besar skit)
6 pieces of baby binders/barut
2 pillowcases
1 bolstercase
1 Nursing cover

First time buat bumper. Harapnya oklah. Almaklum, tak boleh nak testing kat my own baby cot, sebab dah hantar balik kampung hihi. Dok kat rumah sendiri buat menyemak jer, so ada baiknya hantar balik jer. Bumper baby cot pun saya dah buang wakakaka...


Harapnya tuan punya berpuas hati...
Terima kasih bebanyak kerana order dengan saya.
Pst pst.. kain2 ni semuanya dari customer.. antara order yang sempat menggunakan kain customer tetapi as at now, saya dah tak terima kain customer.

Seronok bila dah siap satu2 order ni, rasa puas hati dan happy sangat nak hantar ke tuannya
Emmmm order list pun masih panjang tuh, ada 4 quilts to finish, termasuk a gift to my sister yang tengah tunggu masa jer tuh. Niat di hati nak sulam nama, tapi baby boy or girl tak tau lagi... so tunggulah tuannyer keluar dulu hihi

Masa browsing gallery kat phone ni terjumpa gambar ni hihi
Sapalah yang punya kerja ni.. tak lain si budak kecik tu lah kan..

Mode Izzah masih kat kampaung..

010 : Umi tengah buat apa tuh
019 : Menjahitlah
010 : Umi kenapa umi balas terlalu cepat? Ma tengah solat ma kan nak sujud yang kedua ma terkejut nasib baik ma tak de sakit jantung (exactly apa yg ditulisnya, no comma, no fullstop hahaha)


010 : Umi ma tengah hafal doa qunut ngan mak
019 : Bagus. Solat subuh hari2 inysyaallah cepat ingat
010 : umi doa kan lah okey??
010 : Umi rindu ma tak???
......
019 : Rindu
010: Kenapa umi balas lama sangat???
019 : Tadi ma marah umi balas cepat sangat
010 : Sebab ma solat tu ajer kenapa merajuk ke??? (wakakakaka)
010 : Umi balas lah cepat2
010 : Umi pg td ma nangis sbb tpaksa solat subuh (notice... the words dah shortened... makin pandai ber sms)

Habislah kredit handphone kat sms jer nampak gayanya hihi

Happy working frens...

Regards;
 

2 comments:

  1. wahhhh produktif sungguh akak nih!!

    ReplyDelete
  2. Rozay.. kalau malas pun kena rajin jugak sbb nak siapkan tempahan customer hihi

    ReplyDelete

Love your comments...