Followers

Monday, November 12, 2012

Hooded Baby Bath Towel (For sale)

Jalan-jalan on the net cari ilmu baru, tetiba terjumpa tutorial Hooded Baby Bath Towel, terkenan plak nak try
Nampak comel dan sangat praktikal untuk baby kan, selalunya lepas mandi mesti nak selimutkan baby dengan kepalanya sekali kan, so hooded baby bath towel ni memang sangat praktikal

Saya beli satu towel dewasa yang medium thick + satu towel kecil untuk hooded tuh, dan inilah dia, 2 helai hooded baby bath towel, pink for girl, and green can be for boy or girl

Saiz towel ni 27x27 inchi
Matching binding with deco stitch... comel tak?

Oklah.. saya takde baby, so terpaksalah saya pinjam baby to my baby hihi... saiz patung ni kecik skit (kut) dari actual size for newborn baby



Ada sesapa berkenan dengan towel ni?
Since saya ni takde baby... isk isk hihi, so saya nak jual jer bath towel ni at introductory price of RM45.00 each, inclusive of posting using registered post within Malaysia.
Email me for further details ok

Pink - Available-
Green -SOLD-

pst pst.. being generous me, I share some of the online tutorial that I found


Regards;
 

10 comments:

  1. bestnye kalau pandai jahit. ape benda jahit pun jadi cantik.. :)

    ReplyDelete
  2. dearpikot... trylah menjahit.. lama2 kut addicted to sew mcm saya hihi

    ReplyDelete
  3. suaka, cantik,boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  4. Comel,rajin betul akak ni,ade jer yg baru utk cuci mata hihihi

    ReplyDelete
  5. cantik warna kain tu, suka tgok.kreatif, byk benda yg awk tau jahit. btw, sy dah tukar url blog atas sbb2 yg xdpt dielak...

    http://sweetandsimple47.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Goodness Mila, these are really, really cute! Too bad my kitties absolutely hate to mandi...

    ReplyDelete
  7. ada lagi tak sis?? kalau ada, saya nak beli... thanks..

    email me: nurruadila@gmail.com

    tq

    ReplyDelete

Love your comments...