Followers

Tuesday, November 20, 2012

Restock cloth pantyliner

Kepada yang berminat dengan cloth pantylinerrr....
Kat tengah tuh saya menggunakan bamboo fleece, as usual..
Bahagian sayap (wings) ada pilihan samada menggunakan flannel  (1a, 2a dan 3a) atau pun cotton (1b & 2b).
Biarpun flannel akan sedikit berbulu selepas di basuh, tetapi makin lama, makin lembut dan sangat sesuai untuk kulit. Saya dah try flannel dan jugak cotton, rasanya saya prefer lagi flannel walaupun nampak lusuh skit selepas di basuh...

Harga : RM8.50 per piece
SOLD
Email me at my.milakamila@gmail.com for detail ok

Regards;

6 comments:

  1. bile akak nk restock cp ni...hehe

    ReplyDelete
  2. hihi Noen, bila ler eks... tunggu mood datang

    Yaati.. kalau dah akhir period boleh jer, bukan heavylah sbb takde waterproof backing ni

    ReplyDelete
  3. cloth pantyliner tu pakai nya mcm panty liner yang pakai buang tu ke?

    ReplyDelete
  4. dearpikot... kegunaannya sama jer mcm pantyliner pakai buang tuh, cuma yg ni boleh dibasuh, masuk washing machine, n dah kering boleh pakai semula

    ReplyDelete

Love your comments...