Followers

Tuesday, November 27, 2012

Cer teka...


Sampai jua akhirnya.
Ada sesapa kenal apakah ini?
Cheh!! dah terpampang namanya kat gambar tuh kan.. tanya plak lagi hihi
Bought this from ebay at USD11.99 with shipping cost USD6.99
Total paid in RM is 60.50
Dah try kat Olfa blade, yang dah tumpul dan saya buat potong kertas jer. Seems improved!! but still kalau potong kain ada tak putus, nothing compared to the brand new Friskars... or else sekejap sangat saya asah kut, kena banyak kali pusing agaknya.

Till we meet again..


Regards;

7 comments:

  1. menarik! saya asah pisau pakai batu asah biasa je... yg ini boleh guna untuk gunting ke? tak pernah guna pun..

    ReplyDelete
  2. Rozita, ini mmg khas untuk asah rotary cutter 45mm jer, tak boleh asah gunting :)

    ReplyDelete
  3. haish..mak cik nih mmg pro bi on9 :)

    ReplyDelete
  4. Hi dear!

    Skrg semua dihujung jari kan :))

    ReplyDelete
  5. sy pernah belikan utk kwn sy rotary blade sharpener ni tapi lain sikit dr yg awk punyer ni..harga beli termasuk kos shipping dlm RM120.mula nak cari yg sharpener jenis panjang yg boleh asah semua size blade tp masa tu tak jumpa yg boleh ship internationally..

    ReplyDelete
  6. wah, kagumnya. selama ni tukar blade jer. X tau pulak ada sharpener...

    ReplyDelete

Love your comments...