Followers

Sunday, November 11, 2012

Restock New Nursing Cover for Sale

Ada sesiapa berminat dengan Nursing Cover?
Ready stock in a row.. boleh untuk diguna pakai sendiri bagi yang menyusukan bayi ataupun boleh jugak di jadikan hadiah untuk teman tersayang yang baru dapat baby :)

Actually saya menjahit tempahan customer, yang hujung sekali tuh, warna hitam tuh, alang2 tambah stok teruslah kan

Ciri2 Nursing Cover ini:-
15 inches boning for peeking windows
Quilted (padded with thin batting) strap
Adjustable neck strap using 1 inch D-Ring
+-40 x 30 inches

Since saya ni takde patung, so kena cari alive model (bukan baby alive tau) hihi... kena bagi upah ni tau :P

A = Not available (tempahan customer with her own material)
B = medium weight cotton, yellow, Price RM45.00
C = Pink Butterfly, medium weight cotton, Price RM45.00
D = Pink Butterfly, medium weight cotton. Price RM45.00
E = Happy day Ikea cotton, Price RM38.00
F = Belleboo light weight cotton, donuts, Price RM45.00
G = Yellow, medium weight cotton, Price RM45.00

Price is inclusive of posting cost using registered Pos Malaysia postal services within Malaysia.
Option to add a drawstring bag to store NC at RM8.00
Email me at my.milakamila@gmail.com for further details

Regards;

3 comments:

  1. Salam... Nak tanya awak ada jual boning tu x? Lebar berapa mm ye?

    ReplyDelete
  2. Salam, saya tak jual, tapi bole jer beli kat mana2 kedai alat2 jahit... cakap jer ank corset boning. Ada bnyak choice tebal n kerasnya

    ReplyDelete
  3. Salam.. masih ambil tempahan nursing cover?

    ReplyDelete

Love your comments...