Pengikut

Rabu, November 07, 2012

Oh sooo simple (but sweet :p)

At last sampai jua yang di tunggu tunggu
Agak lama jugak, tapi disebabkan memang murah, maka alkisahnya menunggu lama pun ok je lah.

Inilah dia label saya yang serba baru, serba simple gitu...
Dari awalnya memang saya agak reluctant nak order label ni, almaklum, kena order 1200 pieces terus, at my current rate of sewing, maunyer kena masuk dalam wasiat harta pusaka kang hahaha... tapi bila tengok kawan2 seronok jer menampal label, baru tergerak hati nak buat label.

Saya memang nak something yang simple sahaja, no phone number, no blog address, simply my name there 
Dari mana entah saya dapat idea dengan nama rimbun ni, saya pun tak taulah. Akhirnya jadi blog... blog kesayangan hamba, walaupun tak seglemer mana kan

Opss.. cer google nama ni... terus dapat blog ni kan kan... gitu ler kekdahnya haha. 


Salam Sayang...


Regards;

16 ulasan:

  1. akak pun ngidam juga nak buat macam ni tapi tak tau di mana..kedai sport, ada kah yang buat ni e..:))

    BalasPadam
  2. x sabar nak tunggu saya punya pulak huhuhu

    BalasPadam
  3. wah..cun:).. pasti sume kena tampal..

    BalasPadam
  4. Dinah.. saya tempah dari Indonesia, in group of 10 people sekali tempah, dapat murah skit, untuk 1200 pieces ni cuma RM128 shj, but it depends on designlah

    BalasPadam
  5. Noen.. mmg nak simple jer pun. pstt nak murah sebenornyer hahaha

    BalasPadam
  6. Mt Lilstuf... sabar sabar... nak murah kena sabar. rasanya akak ni dlm 2 bulan jugaklah

    BalasPadam
  7. Kak Jamilah... bila mau buat label? eh ke dah ada eks..

    BalasPadam
  8. sy punya mahal sikit kak,sbb colorful kot rm145

    BalasPadam
  9. ish mesti akak konfius nih,xguna mylilstuff hihihi

    BalasPadam
  10. bestnye,, ada tag kite sendiri :)

    BalasPadam
  11. slm.boleh bagi linknya tak.saya mmg nak buat label tapi x tahu nak dptkan kat mana yg murah sikit.

    BalasPadam
  12. Salam Mila,
    Bole bagi link tak ?Kakak Saya tukang jahit.Dia tengah cari label juga.

    BalasPadam
  13. Ct honey, saya dah reply to ur email yer


    Nojie... Nnt sy reply to ur email ok

    BalasPadam
  14. Alamak nojie, awak no reply id lah, email saya bole tak? My.milakamila@ gmail.com

    BalasPadam

Love your comments...