Pengikut

Ahad, Februari 20, 2011

Di Pondok Kecil...

Melayan perasaan skit petang niii.. perasaan geram kat broadband celcom ni.. kejap line clear, kejap slow bab kura-kura... orang nak layan drama korea pon tak senang gini... hehehe.. kerja membuang masa di hari minggu..

Then layan perasaan dengan pondok kecil ku ini..



Semakin seronok dengan stitch 16 niii.. rasa macam nak buat lagiiiiiiii

Note: This item will be added to mylilshoppe

Regards;

7 ulasan:

  1. kak suka bias bahagian mulut keluar tissue...stylo!

    BalasPadam
  2. Comel la kak, tisu box cover ni!

    BalasPadam
  3. how cute !! MIla, love the way you match fabric patterns & colors. How lovely !!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. terlalu kiut..
    blh tau kain apa?

    BalasPadam
  6. Thanks semua...

    Iman, main body utk tissue cover tuh saya guna cotton linen, applique tuh campur2, semuanya guna scrap jer.

    BalasPadam
  7. hand stich ke mesin ni? tapi kat mulut dia tu memang kiut, senyum simpul ja sambil terkeluar lidah (tisu) :D

    BalasPadam

Love your comments...