Followers

Sunday, February 20, 2011

Jom Jahit - Cooking in style... untuk pembantu dapur ku

Dah 2 kali skip JJ (Jom Jahit) organised by Tinihani... but bulan ni agak menarik, sukar untuk di lepaskan peluang ni. Bulan ni jom jahit Apron sendiri... yeaaahhh. Tapi saya bukanlah nak jahit untuk diri sendiri pon, sebab dah ada satu, cuma assistant dapur ku ini yang jeles dengan umi dapat apron baru arituh..

So inilah dia apron khas untuk si kenit penyibuk pembantu dapur umi.. as at now.. 12.30, rasanya dah 10 kali tanya dah, bila umi nak masak.. hahahhaa.. arini kerja2 measak umi akan jadi kalut senang ler nampaknya kihkih

Saya tak ikut mana2 tutorial, just buat jer ikut sesedap rasa.. Tali untuk leher tuh adjustable.. guna snap button camni..


Plus applique delicous cupcake niii.. yum yum 


Amboi sukanya yerr... gambar lepas aerobik.. naik basikal plak.

Dah lama benar tak join mass aerobik kat Tasik Titiwangsa ni, seronok plak.. Si Izzah ni cuma join bila lagu yang dia suka jer.. agak2 kat mana yer kalau nak join kelas aerobik eks? Terasa best plak join aerobik intead of jogging jer...

Selamat berhujung minggu kawan kawan... esok keje eks opsssszzz



Regards;

11 comments:

  1. cutenye apron..siap ada cupcake lagi..bila la sy nk pandai wat applique nie kan, kene jahit tangan ye nk wat applique ni?pakai mesin xleh ke?sy nye apron pun dah siap tapi lom upload lagi...

    ReplyDelete
  2. Kak Mila,
    cantiklah apron Izzah!
    Wah, seronoknya aerobik beramai-ramai!

    ReplyDelete
  3. saya punya pun dah siap,tunggu masa je nak tunjuk.rasa-rasanya apron ni lagi cute.

    ReplyDelete
  4. Sew Love... yang ni guna machine. nak guna tangan lambat siap hahaha.. its the art of laziness mcm biasa hehe

    ReplyDelete
  5. Yati... mmg best sgt aerobik ramai2.. mengah sesekala aerobik ni, jogging pon tak se best aerobic hehe

    ReplyDelete
  6. ctNHoney.. jom cepat tunjuk.. sgt sampai tamat tempoh :)

    ReplyDelete
  7. comel..comel... mmg makin rajin la assistant chef tu kat dapur ek.. saya punyer masih dalam proses.. kui kui kui..

    ReplyDelete
  8. owh cam nurul la tu suka guna machine je @ pemalas gak..klo project yg kene guna tangan mmg la nurul last skali wat..

    ReplyDelete
  9. comeynyer..bila la dpt mesin cam ni..

    ReplyDelete
  10. Selain aerobik & jogging, jom naik basikal... best :)

    ReplyDelete
  11. Wooo pecah kepala la anak dara Mila pakai apron cenggitu !Cute !

    :-)

    ReplyDelete

Love your comments...