Followers

Wednesday, February 09, 2011

Practice makes perfect...

Special for my pretty baby.. Moga anak ummi belajar rajin2 yer.. kalau tengok pencil case ni mesti ingat kat umi tau..
Seronok Izzah dapat pencil case baru.. siap ada gambar Peter n Jane lagi hehehe (teringat ngan buku cerita Peter n Jane, very good for a beginner)
Umi memang rajin nak buat pencil case ni... sebab nak practice the new way attaching the zipper hihi. Semangat tengah menyala-nyala camtuh ler kan. Kiranya kembang setaman ler tengok hasil nyer menjadi hahaha... (control urself, jangan riak)

This is another version.. guna fabric from MyBotang.. yg beli ngan buku sekali arituh.. cantik bebenor mushroom niii

And this is another one... wahh memang pulun betul practising the zipper pouch hehehe

All in blue.. and I am over the moon..
Regards;

12 comments:

  1. Lagi?? Woah rajin nyer babe!! Boleh jual dah nih coz cantik dan kemas jahitannya. I suka combo Love/Nature putih biru tu nampak fresh :)

    ReplyDelete
  2. Cantik...rajinnya MIla.Saya dah nak masuk 2 bulan x menjahit apa2.Busy + x de ruang nak mencuri masa menjahit.My be weekend ni nak kena gear up sungguh2.Baju melayu anak2 nak gi Iqra x jahit2 lagi ni...kesian budak2 tu dok ulang pakai baju sama je.

    ReplyDelete
  3. Cantik...rajinnya MIla.Saya dah nak masuk 2 bulan x menjahit apa2.Busy + x de ruang nak mencuri masa menjahit.My be weekend ni nak kena gear up sungguh2.Baju melayu anak2 nak gi Iqra x jahit2 lagi ni...kesian budak2 tu dok ulang pakai baju sama je.

    ReplyDelete
  4. Cantiknya. Mila tak buat jualan ke? :)

    ReplyDelete
  5. Mila, yer lah banyak betul, cam nak buka kedai jer.... go Mila go...!!

    ReplyDelete
  6. Zura.. yaaaa lagi dan lagi.. sampai puas hati hehehe. that is me kalau dah addicted to something.

    Tyha.. thanks. emmm bizi betul tyha yer.. takpa, yg penting kalau mnjahit ni hati kena tenang, kalau in hurry or tension kang asyik menetas jer, dah bukan menjahit dah tuh

    ReplyDelete
  7. Kak cik & Kak Dee.. saya pon tgh dok pikir nak wat apa ngan pouch2 yg saya buat ni hehehe.. nak bg as gift lambat lg teachers' day. Nak jual.. emm rasa mcm masih learning process

    ReplyDelete
  8. Kak Mila,
    banyaknya zipper pouch akak buat. Cantik pula tu fabrik. Apa kata kak Mila buat giveaway? Hehhe...

    ReplyDelete
  9. Wahh Mila .. sukanya tengok .. especially yg Peter n Jane and the last one ... ha ah mcm kata Yati buat Giveaway .. tapi tak yah la publish, give it away to ... err ME ja... hahaha

    :-D

    ReplyDelete
  10. kak mila.. memang rajin.. terus kembar 3 sekali gus.. (tabikssss)
    saya suka jane.. ehehe..
    fabric sebelah jane tu saya suka gak.. daun2 kebiruan.. :D

    ReplyDelete
  11. tsk..tsk... boleh bukak booth dah nie.. :) what is the name of the fabric with the peter/jane characters tu..? cute and looks very classic.. kalau gunting and buat applique gambar character tu pun cute kot kan..??

    ReplyDelete
  12. Sue.. its me named it Peter n Jane.. but the real name is Sage Glen Play Day by Alexander Henry hehehe. Tapi kalu tengok buku Peter n Jane mmg tak jauh beza lerr

    ReplyDelete

Love your comments...