Followers

Saturday, March 19, 2011

Cotton oh cotton..

What a beautiful day today... hahaha.. hati gembira, kut pon hujan lebat, bunyi guruh berdentum dentam kat luar tuh (which is true at this moment).. but still a beautiful day to me... harapnya cepatler hujan berenti.. nak g pasar minggu satok plak pasnii 

Tengok niiii... dah dapat apa yang di idam-idamkan. Nasib hubby tak kisah sangat nak singgah semula kat Gambier Road yg sesak tuh... walaupon just tunggu dlm kete..


The Yummy Cupcakes (Turqoise/brown/pink/black)

Sweets... manisnya


Birdy Flower..


The Bear..

and dah dapat ni jugak... my favourite mee sapi hj salleh SPECIAL... aghhhh daku rasa nak lagi ler, tak cukup semangkuk, tapi nak makan kat sini mmg kena sabar, plus jangan pergi masa lapar sangat, kang sementara menunggu sempat pengsan dulu kikiki. Nak dapat meja pon beratur agghhhh


Ok ok.. kalau sesiapa mengidam the yummy fabric macam saya ni, bolehlah berkunjung ke FAH Avantgarde Haberdasher di Gambier Road Kuching... dekat jer dengan WaterFront tuh.... beli banyak2 boleh dapat discount lagi...

And kalau ada sesapa yang kenan dengan fabric kat atas tuh, saya ada beli extra 1 meter each, Price for 1 meter RM28, or kalau nak FQ pon boleh jugak, price RM7 (exclude posting)..

Byeee tata titi tutu..

(Update : Kain yummy cupcakes tuh tinggal background hitam n coklat shj, lain2 corak dah sold out)



Regards;
 

30 comments:

  1. mila...my son is in kuching til monday..ingat dah terbekenan dgnn cupcakse tuh...wah ade 3 colours ehh..bidang berapa ya?

    ReplyDelete
  2. Kak Ros, ada 4 colours, turqoise/black/brown/pink, bidang 42/45 inch kut, tak pasti ler.. tp bukan 60 inch lerr.

    ReplyDelete
  3. Ops kak ros, kalau ur son cari kedai tuh, ianya sebelah ngn kedai jual ayam CCK.

    ReplyDelete
  4. alah geramnye tgk yg birdie tue... nak gak tp kene tunggu gaji dolu huhu

    ReplyDelete
  5. Aduh mila.... berguling biji mata akak atas lantai ...nengok c/cake tuh...huhuhu..

    ReplyDelete
  6. mila..awak dah berjaya membuat saya makan hati berulam jantung!! huhu..sampai hati awak mila..(tengah nangis berguling-guling ni menengokkan kain2 tu).

    nak jugak!! (masih x berhenti nangis lagi nih).

    ReplyDelete
  7. semua berguling2 nengok kain saya berguling2 pula tengok mee tu nampak menyelerakan,tapi mcm mee segera je...

    ReplyDelete
  8. cantiknya kain..untungnya dpt beli kain2 cantik mcm tuh..huhuhu.....

    ReplyDelete
  9. cantiknyer..camner yer rasa sapi? Ada bau cam kambing x?

    ReplyDelete
  10. aduss... sudah terberkenan sama itu black yummy cupcakes... nk le that xtra 1m... err.. dpt gaji baru byr yek... hehehe...

    ReplyDelete
  11. cantik selection kain tu...suka semua...

    ReplyDelete
  12. hi mila,

    i ada jugak pegi borong kain kat gambierr street tu,best n murah kan kain kat situ..

    ReplyDelete
  13. SewLove.. mata nurul ni mesti nampak burung2 jer hehehe..

    ReplyDelete
  14. SClover... ramai jugak kenan ngan cupcake ni yer.. saya pon tengok2 terus kenan..

    ReplyDelete
  15. aimila.. alahai jgn ngangis tau... takleh makan tuh.. nampak jer cantik tuh hehehehe

    ReplyDelete
  16. ct N Honey... mee kolok ni mmg mcm mee segera, tp kat sana ianya di jual basah, means mcm mee kuning tuh, ada yg boleh pakai kilo. JOm dtg kuching, boleh try rasa..

    ReplyDelete
  17. Pianina... konon2nya kain ni utk persiapan barang2 baby, tp mcm semuanya ada unsur pink, kalau buatnya tak seswai ngan pink, hehehe.. alasan cari kain lagiler nampaknya

    ReplyDelete
  18. Norem.. sapi tuh lembu ler hehhee.. actually sup daging biasa tuh jer pon.. agaknya ler.. sbb rasanya mcm sama jer. mee nyer jer yg lain skit

    ReplyDelete
  19. Rosh.. yg hitam tuh dah ada org book ler.. tp tak confirm lg, kalau dia tak jadi ambik saya reserve kan utk awak yer...

    ReplyDelete
  20. opsiedaisy & kelab KKPUIAM..
    TQ TQ..

    ReplyDelete
  21. Lisa... seronok sgt sbb jumpa banyak choice japanese cotton utk patchwork, rambang mata nak pilih mana satu dengan bajet yg ciput jer hehehe. Kalau teringin nak tambah stok boleh kirim ngan Lisa agaknya hehehe

    ReplyDelete
  22. mila,lisa boleh tolong belikan kalau nak tambah stok.tapi time cuti sekolah je balik kuching.bulan 6 nanti lisa balik kuching lagi, kalau nak tambah stok,boleh la email ye!

    ReplyDelete
  23. Lisa... oo ingatkan Lisa dok kat Kuching. Cuti sekolah bulan 6 nnt insyallah.. suami ada hint2 nak balik jugak hehehe.. sbb nak tgk anak sedara baru, boleh ler kita sama2 shopping kat Gambier street lg yer hehehe...

    ReplyDelete
  24. Ok Niza, nnt akak tgk email yerr

    ReplyDelete
  25. Ayo... lawanya yang cupcake tu! Bestnya kak Mila, leh shopping kain. :)

    ReplyDelete
  26. Yati.. hati mmg best.. tapi poket rabak hehee

    ReplyDelete
  27. hehehe... takpe kak poket rabak pun, bukannya selalu kan. Berbaloi la, sebab kain cantik-cantik. Sungguh musykil nape Yati tak pernah jumpa kain comel-comel camni kat Perak ni.
    Akak, Yati tengok mee tu macam wantan mee pun ada. Slurp slurp!

    ReplyDelete
  28. mila,

    lisa pinjam ur pics ye.

    kalau nak pesan kain,lisa balik hujung bulan ni,kalau nak,inform awal ye!

    ReplyDelete

Love your comments...