Followers

Wednesday, March 09, 2011

Its free....

I have been thinking of subscribing to few more craft magazines from AllScript.. after successfully subscribing for The Sew Hip Mag.. my story here

Thinking of Cucito.. but the price hahaha.. almost done with half of the IRB's  deduction (always go along with my tax planning).... what a waste kan.. so I ends up with Quilts n More only. Oklah... (macam tak puas hati je kan)

And I am still interested in Cucito...do some search on the net... mcm biasa lah, tanya sama pakcik Google kan.. and found this website.. http://www.magazinedown.com/.. wahhh ada macam mag boleh download kat sini rupanya..

I downloaded this...

http://www.magazinedown.com/Cotton-Friend-Vol-38---Spring-2011_44276.html

And also this...

http://www.magazinedown.com/Cotton-Time-No-3-2011_44265.html
And this

http://www.magazinedown.com/Cucito-Creativo-Facile-No--2008_42178.html
And this..

http://www.magazinedown.com/Cucito-Creativo-Facile-No--2007_42154.html
Its not the newly publish mag, but its ok even if it is a backdated issue, just wanna have a new craft idea only.. and now I got so many craft ideas.. but bila nak buat tuh???? I dont have the answer hahahaha.



Regards;

19 comments:

  1. Tak pe mila...mula2 kene bena semangat..bila seruan sampai beratur semua projek siap bederet......itu lah Cik Puan Mila selalunye kan!

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing these...

    I too love reading craft books or mag, but like you said, bila nak buat? :)

    ReplyDelete
  3. yeay for the link.. thanks for sharing Mila.. wah!! tak tentu arah excited ni.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh...org kata benda yg paling best dlm dunia ni ialah benda free lah..ahahah..thanx for sharing...kita sama lah mila...byk je plan nak buat, tapi nak cari masa yg betul2 senggang tu mmg payah la..sebab kita terikat ngan tugas hakiki...nak buat craft ni kena ada mood dan emosi yang bagus..barulah hasilnya bagus kan..sy pun plan nak amik cuti je sehari dua ke next week..dan jahit apa2 yang patut..

    ReplyDelete
  5. saya pun cenggitu gak..selalu aje beli backdated issue magazine. x pe janji dpt ber'kreatip' kan, kan, kan??

    ReplyDelete
  6. Macam-macam magazine boleh download situ yek. Yati dah buka tadi. Thanks for sharing the link, kak Mila. :)

    ReplyDelete
  7. Kak ros... harap2nya gitulah.. tp now dah makin kurang sempat berkraf

    ReplyDelete
  8. Anic.. agree with u. kalaulah boleh allocate one whole day a week utk berkraf.. bestnyerr

    ReplyDelete
  9. ct N Honey... apa pon download jelah dulu haha.. masa2 kurang semangat, belek e-mag

    ReplyDelete
  10. MyBotang.. selamat men'download" yerr hehhee

    ReplyDelete
  11. SoNice.. bestkan.. kalaulah dapat cuti n just stay at home with the sewing machine. saya ni cuti, but away from home...sadis betul

    ReplyDelete
  12. aimila.... beli kat mana yer backdated mag tuh? teringin nak tau. arituh ada k.rozi bgtau kat area PJ tapi tak pernah g

    ReplyDelete
  13. Yati.. mmg mcm2 mag ada kat situ.. itu yang bestnyer. download jer mana kenan, asal ada winzip dah boleh download

    ReplyDelete
  14. nak beli pun masih ingat incometax ye... bagus.. bagus. bak slogan terbaru dorang.. be with us.. otherwise we will rock you! hehe

    ReplyDelete
  15. Ainie... hahaha mcm biasa ler.. tax planning takleh tinggal.
    emmm baru teringat tax submission utk 2010.. lom wat lagi hehehe

    ReplyDelete
  16. thanks for sharing..best ni. tp memang, bila nak buat..hehe. xpe2, jadi inspire dulu :)

    ReplyDelete
  17. Ayu... yg penting ada masa download jer dulu.. kendian2 buat tak pe hehe

    ReplyDelete
  18. thanks for the links. love it ;)

    ReplyDelete

Love your comments...