Followers

Friday, June 10, 2011

Sharing my Fabric supplies

Setelah berpenat lelah shopping fabric semalam, yang ni antara yang saya boleh share dengan kawan2 semua, terutama yang berminatlah yerr..

Fabric untuk baju kurung 4 meter @RM105

Fabric untuk craft etc... less than 4 meter...

Cupcake in green.. ada 30.5 meter jer @RM28 per meter (nak FQ or 1/2 meter pon boleh jer)

Owl... gambar ni tak berapa clear sangat backgroundnya.. ianya dark cream @RM28 per meter (ada 2 1 meter jer)

Bear.. background turqoise (2 0.5meter)SOLD

Apple -Sold

stripe blue/pink (2 1 meter)SOLD

love (2 meter)

Semua kat atas ni RM28 per meter/FQ RM7/0.5 meter RM14 (WOF 42 inch)

If interested, please email me ok.



Regards;

12 comments:

  1. amboi Mila ... bikin kak ann tergoda sajaaaa .....

    ReplyDelete
  2. aduhhh.. berkenan kat cup cakes tu. comel sungguh.

    ReplyDelete
  3. aduhhh.. berkenan kat cup cakes tu. comel sungguh.

    ReplyDelete
  4. AnaLisa.. ni bukan heavy cotton, so kalau nak buat beg kena guna batting, baru nampak sturdy

    ReplyDelete
  5. cantiknya cupcake and love tergoda...

    ReplyDelete
  6. mila...cupcake fabric tu ada lg tak...zura nak......

    ReplyDelete
  7. Zura.. masih ada, awak nak bnayk mana? email yer

    ReplyDelete
  8. waaah.... cantik-cantik.. ini hasil holiday shoping kemaren itu Mila??

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    SINGGAH SEKEJAP ! SELAMAT BERPUASA

    ReplyDelete

Love your comments...