Followers

Monday, June 20, 2011

Thirty Five or 35??

Angka apakah itu? Berat badan saya ke? wakaka... kalau berat badan saya, memang cekeding sangatlah saya ni kan. Yer.. Angka itu terlalu besar buat saya..... kalau dibandingkan dengan pencapaian hidup saya setakat hari ini...

Mungkin 35 tahun lepas saya exactly macam baby yang Izzah tengok niii.. haha comelnyer, tapi ni baby boy lah..

Izzah with her new cousin.. so far masih belum bernama kut haha.. semua orang nak bagi nama kat dia.. tak tau nak pilih mana satu.
What is my wish?? Panjang umur? murah rezeki? Tidak.. I am not wishing for that... or am I wishing for this?

emmm... nak BB phone kerr? or nak phone casing niii??
Actually semalam sempat jugak saya jahit phone casing ni, seronok jahit simple2 ni, tapi bila top stitch tuh pening jugak..

Berbalik kepada soalan asal... apa kah my wish? My wish adalah DOT DOT.. biarlah rahsia.

Wokey.. TQ kepada kawan2 yang sudi singgah dan membaca tampalan ini.. Have a nice day..

Regards;
 

11 comments:

  1. Selamat hari lahir yang ke 35....kita sebaya..:)

    ReplyDelete
  2. hepi bday kak mila! may happiness surrounds u.hve a blast bday!

    ReplyDelete
  3. Happy besday mila....moga diberkati selalu

    ReplyDelete
  4. happy besday kak mila....
    hepi2 sokmo ;)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday kak mila!!!
    semoga apa yang dihajati tertunai...amin

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir...age is just a number..yg penting kita hepi..baru awet muda..

    ReplyDelete
  7. happy b'day Mila! cute la h/p casing tu...

    ReplyDelete
  8. Ooh! Happy Belated Birthday! Moga diberkati Allah...dan tercapai hajat...

    ReplyDelete
  9. Happy birthday kak mila.... May your dream come true. :)

    ReplyDelete
  10. waaah.. tertinggal niih, Happy birthday ya Milaa.. wish the best for you.
    and haruskah saya panggil Kak saja?? :D

    ReplyDelete

Love your comments...