Followers

Friday, June 03, 2011

Happy Friday my dear friends

Last night I felt like smiling in my sleep.. hehehe

Today.. what a bright sunny day

Semalam jugak, jarang2 sekali, I totally forgot my NV50.. gosh.. I am out of my mind

And welcoming my new buddy in the house...


Sekian lama mengidam nak beli BM450 niii
Sekian lama dok berangan nak menggantikan my old empress bread maker
Aghhh setelah sekian lama tak buat roti, pau or donut
Akhirnya this sexy Kenwood BM450 is mine...
The best part is, someone sponsor it.. fuhhh selamat my pocket.. TQ TQ my dear hubby



Some more... from my review, this model priced about RM899, and the lowest price a person bought at homedec was RM809... and mine is slightly lower than that... huhuhu. Enough for the 3 of us to enjoy a lunch treat at PizzaHut today hihii..

OK.. I am full of good stories today... and another good story is starting monday next week I will be on a week leave and we are going back to Kuching, again. Thats mean.. a fabric shopping spreee fuh... I am checking my wallet now hehehe.

Ok Happy Friday to everyone who read this... Happy weekend and Happy holidayyy

Regards;
 

11 comments:

  1. Happy Friday, too...
    Happy for your new Kenwood BM450..
    Happy Weekend and Happy Holiday..
    Happy Shopping... :)

    Too bad, this holiday I can't pulang kampung ke Bandung..

    ReplyDelete
  2. wow... very nice... :)

    Happy Friday... Happy holiday... and happy shopping 

    Envy... :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari Jumaat Mila...
    nak tumpang beli kain cuppies boleh????heeeee....kalau tidak keberatanlah.....tq

    ReplyDelete
  4. wow wowww wowwwww!!!
    bestnyer!!!

    pasni tunjuk tau roti yang dah menjadi.. :) saya penggemar roti yang suka makan roti tapi belum berniat untuk belajar buat roti.. hahahaa.. pemalas sebenarnya.. hahahaha

    selamat naik belon ke kuching kak... berhati-hati ketika bershopping fabric yer..silap2 kena tambah 1 luggage bag lagi.. hehehehe...

    :)

    ReplyDelete
  5. Wahh Mila, sukanya dapat hadiah baru ... mesti tidur tak berapa lelap malam tu .. sebab nak bangun awal buat roti !

    jangan pipi kembung macam roti juga tau .....

    :-)

    ReplyDelete
  6. Oh yeh!happy baking...and jangan hangat2 tahi ayam pulak ekk!

    ReplyDelete
  7. Vita & Anic.. TQ soo much

    Azura.. nnt saya survey2 dulu yer.. ada ke tak lg kain2 tuh

    MamaD.. aduhh itu yg seriau tuh, rasanya nak transfer duit yg ada ni masuk ASB lah.. then tinggalkan buku ASB kat opis.. agak2 boleh jalan tak tactic tuh kikiki

    K.N...iks.. takut di pam oleh yis eks, kang gebu semacam.. takutnyerrrr

    K.Ros... time BM lama dulu everyweek mmg baking, suka makan roti buat sendiri dari beli... tp sejak dah rosak ni... malas betul nak menguli

    Nafisa.. TQ

    ReplyDelete
  8. happy baking yer Mila. mesti sedap ni..... mmg best kalau ada org sponsor... blh reserve duit beli kain.. hehehe....

    ReplyDelete
  9. hi,

    ada pegi fah company tadi..berhabis duit beli supplies,tu pun mcm tak cukup lagi...kena pegi sekali lagi nampaknya ni..hehehe

    bila pegi kuching?

    btw,cupcakes fabrics tu masih ada..bought 4 mtrs today:)

    ReplyDelete
  10. k mila masih di kuching ke....

    ReplyDelete

Love your comments...