Followers

Monday, June 06, 2011

Baby Quilt...

Happy quilting to me..
Yupp dalam banyak2 barang yang saya jahit... paling best adalah buat baby quilt.. simply love sewing it very much

Yang ini menggunakan baby boy flannel panel yang saya cerita kat sini dulu

This set comprise of a baby quilt, a quilt baby pillowcase, a baby booties and a baby bib as a free gift... cantik tak :))))


zoom in skit kat quilt baby pillowcase,


Tak lupa juga.. baby quilt tuh comes together with a drwastring bag.. senang nak travel or nak simpan yerrr..

Dan ini set kedua.. also in blue..
Ada baby quilt, booties and bib (as a free gift)..


I am using a D9 (dissappering nine block) for this patchwork, tapi disebabkan ianya kecil jer, tak banyak D9 yang boleh dicuba..


Lets play together.. its Sage Play Day by Alexander Henry (if not mistaken)


Also comes together with a travel bag..


Harap kepada tuan punya quilt ini berpuas hati yer...

BYE

Regards;
 

16 comments:

  1. seronoknya... :-) erpha pon dlm next year perlu ada set nih... hehe tp mila, kalu bab2 quilting ni mmg i tak berape nak pandai.. huhu...

    ReplyDelete
  2. Wow!cantik dan manis2 belaka..nanti da bole buat queen size quilt pulak!

    ReplyDelete
  3. Superb.. you memang hebat.. very creative. the travel bag is a great idea.

    ReplyDelete
  4. wah erpha.. expecting yerr... tahniah. trylah buat baby quilt ni.. nnt sure akan jatuh cinta hehehe

    ReplyDelete
  5. Kak Rose.. fuhh queen size??? single size pon belum lepas hehhee..

    ReplyDelete
  6. TQ Anic.. takmo try baby quilt plak ke hehe

    ReplyDelete
  7. saliza.. masih dikenali backing quilt tuh? hehhee its from kain oh kain.. TQ

    ReplyDelete
  8. cantiknya...jahitan pun sangat kemas

    ReplyDelete
  9. rajin sungguh la kawan aku sorang ni..hehe

    ReplyDelete
  10. sangat cantik Mila.. so envy ni dengan tangan Mila yg begitu kreatif..

    ReplyDelete
  11. cantik2 bangett hasil quiltingnya mbaa:)

    ReplyDelete
  12. cntk sgt? katne ye bli kain cntk2 tu?

    ReplyDelete
  13. cantekkkkkkkk... suka tgk brg2 baby ni.. hmmm ni yg semangat nk try buat ni.. nty akak mila leh tolong ajarkan yer? hohoho (^o^)...v

    ReplyDelete
  14. MIzz*).. semua ni buatkan untuk orang... dah terjual.

    ReplyDelete

Love your comments...