Followers

Thursday, October 06, 2011

Berbunga bunga..

I am now far far away from home.. up to the north. Ada kerja skit, but towards mid of the day today, I had finished all my task.... emmm nampak plak ada Popular Bookstore downstairs... fuh bestnyer

Banyak pilihan buku2 dari Japan dan Taiwan, Cotton Time pon cuma RM15 jer, murahkan..
Saya mencari majalah2 quilt macam American Patchwork, tapi not available ler plak. Apahal entah, sejak akhir2 ni saya berminat betul dengan quilting. Rasa macam2 pattern NAK cuba, tapi at last takat NAK je lah, buat nyer belum pun lagi kan..

Plan asal nak ambik The Quilting Bibble, tapi harganya mak aiiii.. berbaloilah tunggu book fest kut hahaha.
At last saya ambik buku ni jer.. tapi rasa macam berbaloi baloi jugak lah..

Mana tau kut one day ada tergantung wallhanging secantik ni kat ruang tamu saya kan kan...
(saya sedang berangan hahaha)

Ada detail... saya sukerrrr


Now back to my room, ahhh bosan sungguh sebab sorang2 jer... tapi buku ni jadi peneman sambil berangan dengan pattern2 yang ada hahahaha
Horayyy besok boleh balik.
Harapnya bolehlah awalkan flight, kalau ikut schedule asal my flight at 7 pm... berkulat ler saya menunggunya. Kalau balik awal..emmmm bolehlah melepas rindu kat NV50 jap kan, before jemput Izzah from school, best tuh hahaha..

Satu lagi yang menyebabkan hatiku berbunga2 adalah ketibaan niiii

:):):):):):):):):)::):):):):):)
Regards;
 

26 comments:

  1. Mila kain lagi ...kita pun dapat ,adik pergi bandung dapat la cotton untuk anak-anak

    ReplyDelete
  2. wah.. menarik la buku tu kak.. kalau la ada translator kan... :)

    fabrik? arghhh.. sudah lama saya tidak membeli.. hehehe.. (mesin jahit pun tak bersentuh!) hahaha

    ReplyDelete
  3. Bab menyambar kain yang x tahan nengok

    ReplyDelete
  4. wah..bestnye kain2 tu..teman pun lama dah tak membeli kain..bila tgk kain mila ni teruja sama nak membeli jgk..

    ReplyDelete
  5. Canteknya cotton tu..gamaknya apalah yg nak dijahit.. Tak sabar nak tgk hasil jahitan tu... :)

    ReplyDelete
  6. kak kat Maeps serdang ada pesta buku terbesar didunia tgk posternya gi balik keje..gi la kat sana kot2 ada ke..heheheh..bila la saya nak pengang mesin jahit nie..asyik pengang hook crochet je skrg nie..hehhe

    ReplyDelete
  7. Bestnya beli buku. Kain-kain tu pun lawa. Patut la hati kak Mila berbunga-bunga. ^_^

    ReplyDelete
  8. kak mila..... masih di sana kah..... niza nak kirim buku tu boleh tak?

    ReplyDelete
  9. Suzie... kalau ikut sekali tuh best jugak kan kan

    ReplyDelete
  10. Zila.. akak buat azam bulan 10.. tak mo beli kain dah wakakaka.. yg ni di order bulan 9 tp sampai bulan 10...

    ReplyDelete
  11. Tyha... saya ni kekadang teruk betul perangai bila tengok kain cantik... online pon bedal jugak

    ReplyDelete
  12. Cotton time RM15? murahnya. Memang sales kt semua Popular ke kak? Aduh,perut memboyot ni tak laratlah pulak nak g jalan..hehe.

    Wah, kain lagi. Bestnya kak? Tu beli kat mana kak?

    ReplyDelete
  13. Sonice... masih pening2 lalat ke? lama tak nampak update:)

    ReplyDelete
  14. Eida.. hasil jahitan sentiasa tertunda haha

    ReplyDelete
  15. Yaati.. akak teringin jugak nak g, cuma kena g weekend lah, bila wekend plak kena bawa Izzah.. aduhai, dia tuh kalau tengok buku... habislah kering kontang purse mak dia di bedalnyaaa

    ReplyDelete
  16. Yati.. mcm bunga dalam buku tuh jugak hehe

    ReplyDelete
  17. Niza... alahai niza, akak ni sebelum lalat bangun akak dah dok suruh hotel carikan teksi nak ke airport... maybe kalau ada kawan2 kita yg duduk kat penang boleh tolong belikan, akak beli kat popular bookstore kat Komtar Penang.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Ayu, kat popular tuh takde sales pon, mmg regenya camtuh. 2 3 kali akak tengok nak confirmkan rege tuh.
    Akak beli online dari US.

    ReplyDelete
  20. murah nya cotton time tu..lisa pun ada beli dari popular,past edition,but expensive..rm32.00.kalau pegi beli lagi,belikan sekali ye...:)

    ReplyDelete
  21. Lisa.. emmm maybe yang akak tengok tuh backdated issue kut, itu yg murah tuh.. rasanya takan pergi lagi dah uhuk uhuk...

    ReplyDelete
  22. lisa pun beli backdated issue,tapi masih mahal...:(

    ReplyDelete
  23. Mee to...beli backdated issue semalam...RM35.00.Cotton friend.Tersilap tag kot...Handmade memang rm15. Untung le Mila.

    ReplyDelete
  24. hah !! ada kat utara .. kat mana tu ...? kat perlis ? kedah ? jitra ? awat tak habak !!! huh

    :-P

    ReplyDelete
  25. Tyha & Lisa.. maybe lah salah tag agaknya, sebab satu jer yg RM15, tapi yg satu lagi tuh saya tak tengok plak harganya. rugi plak tak membelinya. tapi kalau dia pakai barcode, dapat detect jugak kan

    ReplyDelete
  26. K.Ann... setakat sampai Penang jer, tak sampai Perlis sana nun

    ReplyDelete

Love your comments...