Followers

Thursday, October 27, 2011

Hang it or throw it?

Almost a year since I finished sewing this patchwork pattern.. my story here
Then last two week I tried to finish everything... FMQ.. binding etc..
And now here it is..


Nampak tak the pattern lintang pukang jer.. never thougt of making it the same for all. Dah siap jahit baru tau susunan tak berapa betul hehehe..

The size really fit my 2-seater sofa.. and they perfectly match together...



So as at now, I have no decision.. just be sofa throw or a wallhanging?
Any suggestion?


Regards;
 

10 comments:

  1. cantik jgk letak kat sofa mcm tu..tapi sayang le pulak nak duduk atas dia..

    ReplyDelete
  2. Atas sofa best kak Mila, empuk! :)

    ReplyDelete
  3. Mila kalau buat wall hangging memang boleh pandang je tapi kalau kat sofa tu cepat rosak pula tapi tak pe lepas rosak buat lagi baru buat banyak kali...heheheh

    ReplyDelete
  4. Mila, cantik la. Buat throw ok gak. Looks so cheerful & cosy... yummylicious!

    ReplyDelete
  5. Throw it to me....hihihi ..untuk orang2 yang kureng celik patchwork this is art...good work lah mila.

    ReplyDelete
  6. letak atas sofa memang cantik... :)

    ReplyDelete
  7. patchwork...memang kreatif la, cantik padan letak kat sofa.

    ReplyDelete
  8. haha tunggu mila praktis smpai pro...dh pro buatkn utk akk okeh

    ReplyDelete

Love your comments...