Followers

Sunday, October 30, 2011

Layan NV50 di hujung minggu

Its weekend.. everybody love weekend right.. here is me on weekend

Another patching.. proud of this, its my own template and my own idea.. lots to go

Another row of cloth mentrual pad making..


And another project for my dearest princess

At first nak buat legging with this knitted cotton...
Tapi cuba anda perhatikan betul2, wierd right.
Nampak sangat tak pro.. the lines on both sides are not sequence.. akibat nak jimat kain lah niii. Any idea hihihi..


Kita tambah skirtlah.. huhuhu
Walaupu ayah kata weird, tapi Izzah kata cantik.. oklah tuu


And then the shirt... tersenyum riang tuan punya tuh..

Horayyyyy

pst pst.. lepas ni ada budak tuh akan muncung sedepa sebab kena gosok baju sekolah yerrr hahha

Happy weekend my friends.

Regards;
 

15 comments:

  1. cantik pattern pacthwork yang u design tue..

    ReplyDelete
  2. beli kat mana ye kain knit cotton tu?

    ReplyDelete
  3. rajinnye... mmg cantik pattern patchwork tu... suka.... tp syg ..sy belum tahap rajin buat patchwork camtu lagi......uhuhu

    skirt w legging tu pun cantik... n nampak selesa... iye la katne beli kain tu ya? menawan kalbu....

    ReplyDelete
  4. lagi-lagi patchwork..rajin sungguh akak mila kita ni..hehe

    cantik corak bj izzah..beli kat mane yer

    ReplyDelete
  5. suka patchwork tu..guna kain apa?

    ReplyDelete
  6. wah..izzah dah pandai gosok baju sekolah sendiri ke? baguih nyer anak dara nih.. boleh la ummi dia jahitkan baju selalu.. :)

    musim biru ke kak? hehe.. cantik patchwork tu.. nmpk macam besar je kak..

    ReplyDelete
  7. Patchwork lagi...rajin...suka baju izzah ...kalau jahit sendiri suka kita jer kan nampak sana-sini...handmade lah katakan...

    ReplyDelete
  8. Azah.. thanks.

    Maisya.. beli online kat loveandcraft.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Umi Eca.. thanks.. susah benor nak dapat cotton knit kat sini kan.. saya beli online kat loveandcraft.blogspot.. ada link kat "my favourite online shop" tuh

    ReplyDelete
  10. Noen & Hema.. beli kat loveandcraft.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ziela.. paksa rela gosok sendiri haha. time2 menggosok tu lah nnt akan jadi nak demamlah.. peninglah.. mcm2 alasan.. tp tetap kena buat sendiri jugak hahaha..

    a ah lah kan.. semua biru.. kengkonon patchwork tuh nak dijadikan queen size.. bila jadi kenyataan tuh tak lah diketahui hehe

    ReplyDelete
  12. Suzie.. yg best bila buat sendiri n anak suka.. mmg berbunga2 hati ini kan kan

    ReplyDelete
  13. tueee dia, dapat mesin jahit baru... punya menjahit sampai berkepoii.. semangat tuh

    ReplyDelete
  14. Suka tengok Izzah, dapat baju baru! Sian dia, kena gosok baju sendiri.

    ReplyDelete
  15. klau dh kretif wierd pon finally nmpak cntik gak hihi


    slamat hari ry haji ye mila n famili ;D

    ReplyDelete

Love your comments...