Followers

Monday, October 03, 2011

Tutty fruity pinwheel..

Just for you..
Siap jugak akhirnya, actually pending completion due to my walking foot yang patah arituh. Then I order a new one from LSN, lambat plak sampainya

Binding guna deco stitch... and suka benor saya dengan fabric bear hijau muda niii..  saya letak as backing. so both sides sama cantik yer

Ready to go... macam biasa, it comes with travel bag.


And this few days, on weekdays, saya dok sibuk menyiapkan order single quilt niii.. kain dipilih sendiri oleh customer saya ni, dan hari2 customer saya ni dok tanya bilalah nak siapnya hahhaa.. kalau orang lain maybe dah tension kan, tapi I am happy to hear her complaining hihi.. guest who is my customer tuh
Memang besar sizenyerr, saya pun dah rasa gerun.. camna lah aku nak quilting ni nnt hahaha. Agak2 saya guna handquilt je lah kut eks..
dah tuh bila tengok saya buatkan sarung bantal.. customer saya ni kenan ler plak, dah menambah order plak dah...
rasa2 lepas ni dia akan minta bolster lah plak niii emmmm

Gambar yang takde kena mengena dengan cerita kat atas...
Saje nak bag my New Tool ni posing2 skit kat sini.. hahaha

Happy Monday....
Regards;
 

9 comments:

  1. tool "brother" ini gunanya untuk apa kak mila?

    ReplyDelete
  2. Fitria.. untuk quilting, especially when using thick batting

    ReplyDelete
  3. sy pn suka fabric bear hijau ni ..:)

    ReplyDelete
  4. whoaa..besar betul kak?ni kira cam toto ke kak?

    ReplyDelete
  5. quilt single tu izzah punye ke? kalau camtu mmg boleh menambah order la.. hehehe...

    ReplyDelete
  6. zira.. fabric from kamdar.. cotton lembut 60 inci.. mmg cantik

    ReplyDelete
  7. Ayu.. ha ah... mcm toto lah, single size lebih kurang, itu yg ketaq lutut nak quilting tuh

    ReplyDelete
  8. Zila.. tepat sekali tekaan anda, apa ajer benda yg akak buat untuk org lain dia nak jugak. Bib pon dia nak, tp bila tanya dia baby besar pakai bib kerr.. terus takmo..

    ReplyDelete
  9. Fuhhh siap dengan sarung beg lagi !!! nampak sangat cozy .. rasa mcm nak landing tidur terus kalau dapat (memang tengah ngantuk pun nih)

    ReplyDelete

Love your comments...