Followers

Monday, October 17, 2011

Fabric Swap.. Sweetlilcraft

Selalu tengok kat blog2 quilters kat US jerr
but now ours.. at Malaysia. Yup its a Fabric swap.. organised by AyuSweetlilCraft (pst pst.. ada sales kat sana, jom pakat2 pi tengok yerr)


My swap partner kali ni adalah.. jeng jeng



Inilah dia nya barang yang saya dapat... banyakkan.. macam craft swap plak


Ada hasil tangan Tasha.. crochet.. ye ke crochet eks, or knitting? ada beza ke antara kedua ni eks.. sorrylah yer.. saya ni jahil skit bab2 crochet and knitting ni.. jenuh dok belek2 camna nak buat camni hahaha


ada buku lagi tuh.. terima kasih banyak2..


dan ada jugak felt..


tak ketinggalan kain2 ni


Thank you soo much Tasha.
Kalau ada sesapa yang nak craft supply bolehlah ke blog Tasha yer.
Thanks jugak to Ayu for organising this.
Harap2 bolehlah suatu hati kita bersua muka dan berkenal-kenalan yer...

pst pst.. to my swap partner Rosh.. just posting your fabric.. sorry sesangat sebab lambat. Insyallah esok or lusa sampailah tuuu


Regards;

6 comments:

  1. wow.. syioknyer.. bukan sekadar fabric swap nih... ;)

    saya rasa tu crochet product kak.. :) memang untung la kak..macam2 ada.. hhehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh...ter miss la...huhuu
    ruginya tak join :((

    ReplyDelete
  3. Yang brown dan yellow tu macam knit. Bertuah kak Mila, dapat partner swap Natasha. Dia memang talented! ^_^

    ReplyDelete
  4. alaaa termissed sudah this fabric swap :(

    ReplyDelete
  5. Mila, dh dpt d 4FQ plus d mystery gifts tu... TQ so much.

    ReplyDelete
  6. bestnya kak..ayu pulak tk sempat buat posting psl swap ni. gambar tertinggal kt rumah plk.pantang kt kg.

    insyaallah,ada jodoh kita jumpa ye kak :)

    ReplyDelete

Love your comments...