Followers

Monday, February 20, 2012

Saya nak jual tudung2 pink ini :)

Saya menjahit tudung untuk Izzah.. gara2 masuk Persatuan Puteri Islam,  belek2 kain, tinggal sikit je lagi. Dah alang2 saya potong jer 2 tudung lagi..

Here it is..


Saya nak let go 2 tudung ni, satu pendek skit, kiranya saiz S untuk budak. Sesuai untuk budak2 6 - 8 tahun. Labuh cuma +-11 inci
Yang satu lagi sesuai untuk budak umur 9 - 11 tahun, labuh depan +-13 inchi

Awning tudung ni takde pengeras, memang totally lycra sahaja, Izzah memang suka sangat dengan tudung seperti ini.


Kalau ada sesiapa berminat nak beli untuk anak ke.. anak saudara ke.. anak jiran kee hehhee.. bolehlah email saya yer, cuma RM15.00 sahaja sehelai, tak termasuk kos pos.
(pst pst.. model ni berbayar dengan tudung untuk dia sendiri hehehe... at the same time dia juga nak try jual tudung ni, comissionnyer dia request RM5 tau hahaha.. rege tetap maintain LOL)

update : Only the small one left.

Regards;

7 comments:

  1. KC tak da anak perempuan. kalau tidak, kiut jer.

    ReplyDelete
  2. Amy pun tak de anak perempuan. pandainye jahit tudung tu, jeles laa.

    ReplyDelete
  3. pandai la dia beposing yer..maklumla air tangan ibu dia nye ...ok jer kan tak letak awning...

    ReplyDelete
  4. anak-anak saya pun suka tudung x ada awning ni

    ReplyDelete
  5. Mila, I nak beli for Aisha....nanti I email you ya thanks!

    p/s: Mummy Aisha tak pandai jait tudung huhu...

    ReplyDelete
  6. Love trademark si izzah kalau bergambar. Cantik....;)

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Cantik tu ... nak beli tapi sape pulak nak pakai .. kat rumah ni tinggal berdua je

    ReplyDelete

Love your comments...