Followers

Friday, February 03, 2012

in Happy Holiday mood.....

Salam pagi Jumaat semua..
Semoga anda semua ceria selalu, mestilah ceria kan, esok cuti lagi, dan sesetengah negeri termasuk KL akan bercuti selama 4 hari, Isnin ada cuti gantian Maulidurrasul yang jatuh pada hari Ahad, dan Selasa cuti Thaipusam horayyyyy.

Its going to be the bussiest weekend for all of us, my family. Harapnya semua perancangan kami berjalan dengan lancar, dan selamat semuanya

Another batch of pocket tissue holders for the wedding ceremony.. tak banyak dah, ada 62 pieces semuanya. Yang first batch dulu saya dah export ke kampung....

Yang ini masih ada label R&A05-02-2012 tuh..


yang ini dah habis label... dan saya teramatlah malas nak print label lagi..


Semua ini untuk tetamu ladies sahaja yer. Rasanya gents tak appreciate sangat kan, takde sapa yang nak guna pocket tissue kan hehehe.

Selamat Pengantin Baru buat my sister, R.A.B dan pasangannya A.M.Y. Moga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

pst pst.. nak buat sendiri pocket tissue holder ni? tengoklah kat sini



Regards;
 

8 comments:

  1. Satu idea baru sebagai cenderahati yang boleh dimanfaatkan. :)

    ReplyDelete
  2. no komen but saya baca tampalan ini

    ReplyDelete
  3. wow... very nice, Mila.

    very useful gift..

    Enjoy the long weekend and may your plan goes well..

    ReplyDelete
  4. bestkan cuti lama..kat sini taipusam tak cuti..huhu

    ReplyDelete
  5. waah aku kawen nnt buleh la tempah kt kau..hehe

    ReplyDelete
  6. cantik...sejuk mata memandangnya...

    ReplyDelete

Love your comments...