Followers

Friday, October 12, 2012

Cuci mata yang berhabuk..

Bila dapat kain jer hati ini berbunga-bunga ceria

Panel World Map Panel in Blue

Places panel in white

These two panels above, I have extra pieces, Kalau ada sesapa nak saya jual at RM35 per panel (exclude posting)
Status: World Map=2 units (1 reserved, 1 available)
Places=1 unit (reserved)


And this one... panel yang mahal ahaksss.. USD9.90 satu, tapi sebab tersangatlah kenan dengan this print.. hangkut jugak 1 piece

Heroes on Parade

Heroes vehicles

Dino.. sungguh ceria

Its butterfly.. Panel in multi

Yang ni fabric by yard
Atas: City Centre, City life in Earth
Tengah :Perfectly Perched, Nesting Chairs in Garden
Bawah :Pop Garden and Bijoux, Sway in Brown

(All US Cotton)

Saya beli Nesting Chair tuh 1/2 yard jer, aishhh dah dapat rasa rugi plak ambik skit sangat hahaha.
Semua ni masuk fabric selection untuk quilt dan yang sewaktu dengannya...


Regards;

14 comments:

  1. kak milaa..bli kat mana kain cantik2 nie..ishhh..ida kat sini susah ler nak cari kain cantik2..blk2 nagoya ngan kamdar jerr..itu pun xde choice sgt..

    ReplyDelete
  2. places panel tu ada lagi ke? sy nakkkk!!

    ReplyDelete
  3. KakCik.. meriah n colourful gitu kak..

    Ida.. saya beli directly from US, yg ini dari dua kedai, HawthroneThread dan FabricShack

    ShidaSoNice... masih ada, nnt saya email yer. Actually taklah banyak sgt pun, ada 3 jer pun, dalam hati rasa sayang.. tapi daripada jadi tukun, baik letgo jer haha

    ReplyDelete
  4. Lawa. Dah boleh agak, fabric oversea ni. Buat comforter mesti budak suka. Pandai kak Mila pilih. :)

    ReplyDelete
  5. wah akak beli dari US terus mst mahal..saya berkenan kain cantik yg tok buat baju budak2

    ReplyDelete
  6. Yati... betul tuh. mmg aim utuk pathwork n quilt

    Yaati.. kalau banding ngan beli kat seller US cotton kat sini mmg beli direct lagi murah. tapi kena angkut 10 yards terus sekali. klau setakat 2 3 yard mmg mahal, sebab kos shipping sama ngan 10yrds jugak

    ReplyDelete
  7. wah baru sampai....menjamu mata.....
    bestt...kadang nak order skit saja...bila dah sampai...terasa kenapalah oder sikit...macam2 kalau dah berkenan...

    ReplyDelete
  8. jelesnya...sy kene puasa dulu la beli DC...yang dh ada tu pun dh jadi tukun
    kene transform dulu baru leh beli
    nnti hubby bising...ngehngeh

    ReplyDelete
  9. Heroes vehicles tu...cantiklah pulak!

    ReplyDelete
  10. Wah cantik2 nya mial fabrik nie.. x sabar nak tgk projek yang mila buat ngan fabrik nie...

    ReplyDelete
  11. Dah lama x beli kain. Dan dah lama x jenguk mana2 kedai online. Bagus x. Hehehe. Nak pejam je tengok kain mila ni. Hehehe.

    ReplyDelete

Love your comments...