Followers

Tuesday, January 29, 2013

fabric in my gerobok

Asal ceritanya saya ambik gambar kain ni sebab nak "let go" some of the stash..
Kengkonon nak buat jualan amal lah...
TETAPI nyerrr...
Bila terkujat dengan kenaikan FRE (asalnya USD16.95) now dah jadi USD23.95... terus terbantut niat nak let go kain2 ni... 7 dollar tuh, translated into RM dah dekat RM22.00 adoiiiii...
Tetiba jadi kedekut... rasanya berakhir sudah zaman nak merasa kain cotton US ni...

Saya pun dok mengemas cantik2... dan inilah masanya nak update stok kain yang ada untuk pilihan customer...

Nantikan yerr... :)


Regards;

3 comments:

  1. Sayang la kak nak let go.. simpan je la dulu.. hehe.. :) mesti harga DC kat kedai pun naik pasni.. memang tak merasa dah la.. sampai la gaji kita plak yang naik... hahahaha... :P

    ReplyDelete
  2. bila gaji naik, barang lain pun naik kan... retired teruslah dari beli DC, g dcomel je lah nampaknya

    ReplyDelete

Love your comments...