Followers

Monday, January 14, 2013

Restock Pantyliner

Kepada kawan-kawan yang berminat dengan pantyliner... 
New stock in dhauz..

CPL01 (10 pieces), CPL02 (8 pieces), CPL03 (5 pieces), CPL04 (2 pieces) & CPL05 (1 piece)
Top : Heavy Bamboo fleece, Wings : Cotton
Price RM10.00 per piece 



*CPL03 actual colour is purple

CPL06 (7 pieces), CPL 07(3 pieces) & CPL08(2 pieces)
Top : Flannel, Wings : Cotton
Price RM8.00



restock as at 30/01/2013
CPL01= 4
CPL02=6
CPL03=2
CPL06=1
CPL07=3
CPL08=4
Please refer to latest post on cloth pantyliner

#Size pantyliner : panjang 8 inci, lebar wing to wing 7 inci
Buy 10 and above will get free postage with pos berdaftar

* So sorry, price increase due to the newly restock bamboo price has increase a lot. Kebanyakan tempat yang saya beli bamboo fleece yang agak murah dah pun kehabisan stock, jadi terpaksalah increase price a bit to reflect the increase in the material cost.

To purchase these items, please email me at my.milakamila@gmail.com



Regards;

6 comments:

  1. cantik semuanya
    akak...bila nk buat CP ni...

    ReplyDelete
  2. Noen... boleh jer tuh... taklah susah benor jahit CP ni, yg mahalnyer kainnyer jer, kecuali kalau pakai flannellah, murah skit. itu pun dah naik rege jugakkan... time sale pun bukan ada discount

    ReplyDelete
  3. Saya pun nak kena buat juga ...geram tengok mila punya ...dah ada yang join the club so jenuh le kalau nak beli

    ReplyDelete
  4. Banyaknya kak Mila buat, as ready stock ya.
    Memang selesa dipakai, sebab kak Mila pernah bagi sample kat Yati dulu. :)

    ReplyDelete
  5. salam...
    nak tanya...yg 'top' tu bermaksud permukaan yg kena kat 'cik comel' tu ke atau belah belakang?

    ReplyDelete
  6. Ruzie.. tergelak plak saya baca soklan ni hihih... betul tuh, top tuh akan kena ke kulit.

    ReplyDelete

Love your comments...