Followers

Wednesday, January 30, 2013

"Kome Nak Tak?" Giveaway

Lama dah tak sertai mana2 GA kan...
Kekadang bila requirement banyak sangat jadi malas, dlm hati nak, tapi take time nak buat, lepas tuh terus lupa...

Hari ni nak jugak menyertai GA cik Azue niiiii... comel sangat plushie yang dia buat tuh.. berbakat sungguh..

Comel kan.....

Anda pun boleh sertai di sini 



Regards;
 

5 comments:

  1. So cute check giveaway here http://thatblog4me.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Also http://mykidshopping.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah lama x join last join MyBotang .Kadang banyak sangat syarat malas nak join ...good luck

    ReplyDelete

Love your comments...