Followers

Tuesday, January 29, 2013

Fabric selection - Panels

Latest updates on fabric panels... please ignore previous posting ok
Panels ini hanya untuk tempahan quilt, bukan untuk dijual :)
busy city green/aqua
two by two
two by two Noah Ark
genom pink
genom blue




Vege green
Vege pink

Rescue panel
Rescue panel vehicle
Cities of the world
Dino
Panel in multi
Choco Train Panel
Choco Train border
Rabbit story book
Love you Green
Flower pot (1 left)
aim for the star
Off to the rescue
red panel

Vintage panel
Treasure bears
Kitties panel

Owls panel
The zoo panel-brown
The Zoo panel-Green
ABC123 panel (1 left)

Numbers in blue

Numbers in Red







Email me at my.milakamila@gmail.com untuk tempahan quilt

Regards; 

7 comments:

  1. corak busy city tu dcomel pun dah ada kan tapi kenderaan dia tak in line mcm dc tu..

    ReplyDelete
  2. yup betul tuh shiedah, rasanya dia tiru designer ni, tp bukan panel...

    ReplyDelete
  3. ok jgk kan at least ada version yg cheap2 sikit..

    ReplyDelete
  4. banyaknya stok kak! jelesss ai! hahahaa ;)

    ReplyDelete
  5. U blh buat tofdler blanket tak? Alas dgn minky

    ReplyDelete
  6. U blh buat tofdler blanket tak? Alas dgn minky

    ReplyDelete
  7. Dmpp... Boleh, tp minky i x banyak choice, ada green, pink or cream shj

    ReplyDelete

Love your comments...