Followers

Friday, January 04, 2013

Telekung Chomel untuk si comel Alanna

Salam pagi Jumaat yang indah..

Satu lagi telekung chomel yang disiapkan.... 
Saya suka betul dengan nama Alanna ni... comel kan..

Harapnya Alanna sukalah dengan telekung ini dah rajin solat selalu...


Terima kasih atas tempahan.. dan harapnya mama Alanna gembira dengan telekung ini...

Untuk yang bertanyakan design ini, means polkadot pink ini, maaf bebanyak.... dah habis kain ni, nak restock pun dah takde kat kedai. Betullah tokey kedai tuh cakap arituh, cukup ke 4 meter?? Nanti nyesal sebab tak cukup kikiki...

Ops.... sajer nak share..
share gambar dari Mama Sara, Aimila (dekat2 dah nama kitorng ni)

Inilah dia Sara dengan telekung barunya :)
pst pst.. ada dua begtelekung tuh... sbb yang kecik tuh salah ukuran hahaha.. guna ukuran telekung saiz S, mana nak muat, sabau je lah.
Aimila pun sebenarnya seorang crafter... boleh jenguk2 blog beliau di sini http://dreamneedlebespoke.blogspot.com/ 
Ada sulaman tuala, beg dengan sulam, ada mini sejadah dan macam2 lagi....
Saya pun malu dengan sulaman saya yang simple dimple tuh hihihi...

Ok lah... lots more telekung to sew this coming weekend... stay tuned.

Regards;
 

6 comments:

  1. siyok nyer jahit telekung ni kan... awak...kiter ni asik tak sempat ajer nak mjahit baju or telekung...envy tul lah...kain dah beli..nak potong n jahit jer belum..sib baik utk diri sendiri...huhuhu... cantek apa sulam tuu...

    ReplyDelete
  2. Budak2 comel je warna pink ni kalau mak budak cam saya ni hmmmm pengsan .

    ReplyDelete
  3. Sweet telekung tu, kak Mila. Budak pakai telekung cantik mesti rajin solat. :)

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa kak..
    rzoy tak terjahit lagi telekung husnaa..

    ReplyDelete
  5. nama Alanna tu macam nama heroin dalam citer the girl from tomorrow.. cerita ni kira-kira 21 tahun yang lalu... hihihi.. :D

    ReplyDelete
  6. latih anak belajar kemas bilik n peratan sendiri..

    ReplyDelete

Love your comments...