Followers

Tuesday, February 05, 2013

Cloth Pantyliner Restock

Assalamualaikum...

Restock cloth pantyliner in the house..

cpl1, cpl2, cpl 3
Top : bamboo fleece; Wings : Cotton
Price : RM10.00 per piece


cpl4, cpl6
Top : Cotton flannel, Wing : Cotton

cpl5
Top & Wing : Cotton flannel

Price RM8.00 per piece


#Size pantyliner : panjang 8 inci, lebar wing to wing 7 inci
Buy 10 and above will get free postage with pos berdaftar

Please refer to this posting untuk cloth pantyliner ok...

Email me for details at my.milakamila@gmail.com



Regards;
 

3 comments:

  1. buat sendiri ke ni? menarik ;D

    ReplyDelete
  2. Mila, dah test pantiliner u 2 minggu ni best la. cuma sekarang dispo pantiliner banyak2 tu nak lempar kemana,....

    ReplyDelete
  3. fiqkbe.. yup DIY. Kalau u pandai menjahit, u pun boleh buat sendiri, google jer tutorial cloth pad.. banyak sangat

    Yaya.. thanks for the review.. suka saya dengar. Masa mula2 bertukar ke pad kain ni, saya pun hadapi masalah yg sama, sbb dah stock up pantyliner dan pad, slowly buat clearence terutama kalau outstation, guna yg disposable, now dah habis lama dah dan tak pernah beli disposable setelah hampir 2 tahun rasanya. dan my first pantyliner dulu masih lagi boleh dipakai. so memang terasa jimatnya (aishh panjang plak kan hihi)

    ReplyDelete

Love your comments...