Followers

Monday, February 18, 2013

Model comel untuk Telekung Chomel :)

Inilah dia pemilik telekung Nabilah & Najihah yang saya post kat sini arituh

Si kakak dengan telekung purple 
Si adik dengan telekung pink

Comel2 anak dara Kak Ina niiii
Nabilah & Najihah ni muda dari Izzah, tapi kalau ukur saiz, memang Izzah dah jadi macam adik. Bahagian muka itu pun saya buat besar dari muka Izzah, tapi masih ketat skit dengan diorg. So dah cakap kat Mama Double N ni, kalau ketat, hantar balik untuk alteration... 
Yup kawan2 semua, kalau incase ada yang terkurang dari saya, sila inform ok... tak kisah nak alter balik, but of course with terms & conditionlah... I mean kalau dari kesilapan saya sendiri, insyaAllah saya akan cuba betulkan.

Arituh saya dok survey2 kain cotton yang boleh buat telekung, tapi warna lain mcm biru, peach, hijau etc... Mahal skitlah dari harga kain pink & purple ni, tapi kualiti pun lebih baik... emmm agaknya ada ke permintaan untuk colourful Telekung for girls ni eks?


Regards;
 

9 comments:

  1. adaaa... suka tengok chumel...mak budak pun nak jugak.. :) (tp akak dh tutup hik hik)

    ReplyDelete
  2. kreatifnya akak wat telekung mcm ni...

    ReplyDelete
  3. Saya rasa light blue memang cantik buat telekong kanak-kanak ni..

    Sekian, terima kasih.

    Yang Ikhlas,
    Peminat biru tegar..

    hihihihihihi!
    :P

    ReplyDelete
  4. pasti ada kak...akak amik sume kaler pastel...sure comel anak2/adik2 kecil pakai telekung kaler2...hihi

    ReplyDelete

Love your comments...