Followers

Friday, June 21, 2013

20-06-2013

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Harini dah 21.06.2013...
Mokcik BR ni dah tua sehari dari xx tahun... hihihihi
Fuhh "xx" rahsia tuh, hihi bukan rahsia sebenarnya, makcik ni lupa nombor berapa tuh (erks! boleh lupa?)

Terima kasih pada teman2 dan sahabat handai, sedara mara yang bagi ucapan  di FB, WA & SMS... terharu plak mokcik sebab dapat banyak ucapan (walaupun hadiah tak dapat satu pun eks! hiiii)

Apa tak nya... hadiah birthday dah claim awal2 tahun arituh.. dah lunyai Samsung Grand ni mokcik tibai. Si Izzah plak katanya nak bagi hadiah arini.. agaknya another Service Card kut... :P

Tapi untuk tidak menghampakan.. maka mokcik beli hadiah untuk diri sendiri (ahaks!).. jeng jeng...
Walaupun kalau g kenduri kendara mokcik BR ni kelihatan macam orang miskin tanpa seurat emas pun, tapi mokcik tetap ada emas tau.. 2 ketul je lah kikiki. Nanti mokcik kutip2 lagi kut jumpa si kijang plak kan... sementara masih murah niii.

Dah tak lama nak Ramadhan kan?
Rasa rindunya nak jumpa Ramadhan, harapnya dapat jumpa Ramadhan tahun ni, dan moga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun lepas...

Jom kita dengar ceramah Nisfu Syaaban...

Wassalam...
Regards;
 

7 comments:

  1. as salam mIla... tahniah...wah MOKCIK pun sudah ada da nie.. jelesss... lepas ni grab bayk2 lagi k...

    ReplyDelete
  2. Umi-Eca... rasanya awaklah yg suggest saya beli ni kan dulu... hihi.. cari2 punya cari.. murah rupanya sekarang ni. Plan nak tambah lagi niii

    ReplyDelete
  3. Hadiah utk masa depan ni lagi superb!! Betul sekarang emas tengah jatuh kalau nak beli sekaranglah..

    Happy belatad birthday dari kakak

    ReplyDelete
  4. :) alhamdulillah ... boleh beli hadiah utk diri sendiri.. :) patut bangga tu :)

    hari ni emas lg turun murah .. moh tambah.. ( akk ajak jer - tp akk tak mampu pun..:)

    semoga hari2 dalam kehidupan - senantiasa di berkati rahmat Allah :)

    ReplyDelete
  5. Ingat nak beli juga tapi x terbeli lagi. Dah ada kawan yang dok suruh beli tapi x boleh nak curi masa membeli lagi.
    Happy birthday , semoga diberkati Allah selalu.

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday kak...sy ada beli hari tu...berangan bila la boleh tambah lagi...hoho

    ReplyDelete
  7. Thanks semua for the wish....
    Jom kita beli emas lagiii hihi

    ReplyDelete

Love your comments...