Followers

Thursday, June 06, 2013

Telekung Chomel : Kaka & Insyirah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Kita mulakan pagi kita dengan doa Nabi Sulaiman ini...
Surah Sad : 35
Ya Tuhanku, ampunkanlah aku dan anugerahkanlah kepadaku kerajaan yang tidak dimiliki oleh sesiapa pun setelahku. Sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Pemberi

Hihi baru dengar motivasi pagi kat ikim.fm tadi, baca doa ni supaya kita kaya di dunia dan jutawan di akhirat.. in shaa Allah

Ok cerita seterusnya..
Dah siap telekung untuk si comel Kaka dan juga Insyirah..

Pilihan kain yang lama arituh banyak yang dah not available, nak restock pun macam dah takde kat supplier.. so ini kombinasi baru... dan saya rasa tetap cantik, malahan lebih cantik dari sebelum ini.. nampak soft gituuu



Moga Insyirah dan Kaka rajin2 solat yerr.. moga jadi anak yang solehah. Harap mummy keduanya gembira dengan telekung ini. Lain kali tempah lagi yer wink wink ;-)

Kepada yang berminat nak menempah, silalah tengok detail di sini ok. http://blogrimbun.blogspot.com/p/tempahan-telekung-kanak-kanak.html
Akan ada matching baru masuk harini... dan hopefully saya jumpa kain yang cun melecun di Jakarta weekend ni huhuhu... tetiba mokcik dapat pelawaan ke Jakarta, mokcik pun dengan excitednya setuju ajerrrr...
Kalau kawan2 ada apa2 tips yg berpekdah... silalah share yer. Almaklum, mokcik yang super duper excited ni first time pergi.

Oklah.. sampai disini dulu (macam karang surat tak formal SPM plak yerr)
Till another story
Wassalam

Jom dengar cerita pasal Qarun dan ambil pengajaran darinya
https://www.youtube.com/watch?v=KFggbq9NnqU


Regards;

8 comments:

  1. balik jakarta nnt mst beg overload ngn kain2..hehe..

    comel warna telekung tu..sy xpnh lg pkai telekung kaler2 ni..tgk kt fb ari tu ade org jual..

    ReplyDelete
  2. zira... saya cuma ada satu telekung warna purple, itu untuk dpakai masa travel.. senang sebab tak nampak kotor.
    Yang colourful ni telekung kanak2 jer.. bg diorg semangat skit nak solat kan

    ReplyDelete
  3. Melihat warna pink memang menarik buat kanak-kanak.

    Nak shopping kain di sana ke Mila? Sana memang murah apa lagi kalau beli banyak...

    ReplyDelete
  4. Tak sabar tengok telekung chomel tu dean depan... Heee...

    ReplyDelete
  5. Cantiknya... mesti Kaka dan Insyirah suka.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum

    tumpang dengar cerita pasal Qarun

    ReplyDelete
  7. kak, nnti kalau ada terlebih beli kain bgtau ye...haha

    ReplyDelete

Love your comments...