Followers

Monday, June 17, 2013

Junior Pilot toddler quilt set

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Apa khabar kawan2... lamanya tak bersiaran.
Cerita lawatan sambil "mengosongkan poket" di Jakarta pun belum sempat nak share kat sini... 
Balik dari sana kami berdua diserang demam, batuk & selsema. Saya plak ada training di Mid Valley on Wednesday & Thursday.... emmm sunyi sepilah blog ni hihi.

Pending order yang patutnya saya siapkan last week lagi.. tapi banyak benor halangannya, maka this week baru siap huhu.. nampaknya saya terpaksalah tutup quilt order sampailah lepas puasa ok. 

Dari panel Junior Pilot... saiz toddler

The matching quilted pillowcase, dan ada satu lagi yang tiada dalam gambar adalah simple pillowcase.. so ada dua pillowcase, senang nak basuhkan...
Moga si abang gembira dengan quilt ni yer... takde lagi nak berebut dengan adik :)

Thank you very much for the order...
Wassalam

Regards;
 

4 comments:

  1. Mummy dia asyik buat utk org bila dia sendiri dah dapat mestilah suka. Cantik pulak tu:)

    ReplyDelete
  2. Oooo p jakarta patut senyap je. Nanti cerita tau. Sebab nak pergi lagi nov ni. X book lg hotel

    ReplyDelete
  3. xsabar nk tunggu Quilt abang nyer ni...nnti sy emel pic k...:)

    ReplyDelete

Love your comments...