Followers

Friday, June 28, 2013

Santai santai jahit...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam pagi Jumaat yang mulia.. opsss dah tengahari pun.

الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى كُلِّ حَالٍ
Alhamdulillah a'la kulli hal

Terasa sangat seronok dapat tengok langit yang membiru kan..
Syukur dah takde jerebu lagi dah..
Kena tanya diri sendiri plak.. jerebu di hati ni apa bacaan IPU nya :P

Dan tak lupa harapnya "jerebu" kat hidung saya ni akan cepatlah berlalu sebelum datangnya Ramadhan :)

Projek jahit2 suka suki saya this few night..

Hiii I am Willie the cute blue whale
Kalau nak try blue whale ni boleh download pattern kat sini yer http://sewlover.com/doll/patterns/stuff_whale_pattern.html

Dan ini pocket tissue cover.. cun n comel tul.. ambik pattern dari magazine Quilt & More, keluaran bila tuh eks... mokcik tak ingatlah
Projek macam-macam kan.. tapi banyak yang masuk tong UFO...
Jom kita rendahkan IPU jerebu dihati dengan mendengar ceramah tafsir alQuran  niii




Sampai jumpa lagiiii
Wasssalam


Regards;

9 comments:

  1. Sukalah kakak cara ustaz ini mulakan tafsir mila. Semua dapat baca sama-sama baru buat penghuraian. Cara ini semua mesti cerah mata dan dapat penghayatan lebih.

    ReplyDelete
  2. Best kan dapat buat benda - benda yang jarang2 kita buat

    ReplyDelete
  3. Agak besor juga plushies whale tu. Cantik. :)

    ReplyDelete
  4. Kreatifnya, cantik hasil jahitan Mila.
    Alhamdulillah dapat menyertai majlis ilmu macam ni.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, cuaca semakin baik, Allah SWT bagi ujian sikit je..

    ReplyDelete
  6. serius cantik bekas tissue tu

    ReplyDelete

Love your comments...