Followers

Thursday, August 05, 2010

Clutch n Make up Bag

Seronok buat clutch dan make up bag nii.. walaupon saya sendiri tak mempunyai sebarang alat mekap kecuali lip balm and compact powder johnson n johnson (yang ntah kemana letaknya tuh-rasanya budak kecik sorang tuh curik2 ambil n tak pulangkan kut).

Fabric tu beli dari My Botang , from 2 FE bole lah dapat these 2 small bags.... Agak2 u all nampak tak apa kesilapan saya eks.... I can see it clearly but how about others yerrr...

Note: the pleated pouch pattern (front) taken from here
Regards;
Mila@Rimbun with LOVE

12 comments:

  1. Apa yg tak kena Mila? Kakcik tengok comel je. :)

    ReplyDelete
  2. ok je. I like the gathered clutch :).
    Apa yg tak kena..unless kalau u rasa kain u nye print salah direction hehe. Other than that they look ok je.

    ReplyDelete
  3. suka gathered clutch tu..bleh tahu pattern nya dari mana? nk try jugak lah

    ReplyDelete
  4. kak cik.. sekali pandang ok..tp tgk sekali lg.. lor lupa abt something..

    Azaidris... u r rite... lupa tgk direction kain before potong, dah yg 2nd pon ikut ler.. salah direction hahahaha..

    Kak Ton@Kak Lily
    ambil kat sini http://www.skiptomylou.org/2010/04/27/pleated-pouch-tutorial/
    nnt saya amend posting tuh, letak link nii ok..

    ReplyDelete
  5. kak cik.. sekali pandang ok..tp tgk sekali lg.. lor lupa abt something..

    Azaidris... u r rite... lupa tgk direction kain before potong, dah yg 2nd pon ikut ler.. salah direction hahahaha..

    Kak Ton@Kak Lily
    ambil kat sini http://www.skiptomylou.org/2010/04/27/pleated-pouch-tutorial/
    nnt saya amend posting tuh, letak link nii ok..

    ReplyDelete
  6. kak mila, cantiknya!salah direction pun takper, nampak unik..cantik sangat!

    ReplyDelete
  7. Salam Rimbun;

    Cantik, cantik, cantik... Ummi sayang pulak nak guna kain dari myBotang tu... dok peram lagi...

    ReplyDelete
  8. as'kum kak mila singgah sini...cantik beg2 tu..saya pun belum start apa2 ngan collection my botang...

    ReplyDelete
  9. Salam.

    thanx for ur comment eh..

    comei sangat..


    buat jeles jer tengok ni... kena punggah semua kain2 dalam kotak kalau nak mula..

    ReplyDelete
  10. 1st time dengar clutch.. ingatkan clutch kete.. uhuhu

    ReplyDelete
  11. tini.. thanks.. masih lom bole challenge tini nyer collection.. akak ni beginner jer nii hihih

    Ummi.. jenuh belek kain dulu sebelum potong tuh hahaha..

    Ummi-Izzah.. saya ni guna yg FE jer.. FQ sayang jugak nak potong haha

    ReplyDelete
  12. azrina..punggah.. jgn tak punggah hahaha.. kekadang tengok hasil tangan org lain nii bole bg inspirasi..

    en_me.. bila search kat pakcik google pon keluar jugak pasal clutch kerete hihi

    ReplyDelete

Love your comments...