Followers

Monday, August 02, 2010

TinyTini Giveaways

Jom join GA from TinyTini..

Many thanks to Tini for introducing me to the heavy cotton... dah banyak meter jugak beli dari Tini.. dah macam2 jadinya dah.. ada yang jadi beg, ada yang jd bekas tisu.. dan macam-macam lagi lah..

Annnndd kalau dapat free pon laaaagiii suka..

Kalau u all nak free bolehlah ke blog tini Ok.
Bole tengok hadiahnya, kain2 yang chumel chumel tuh..


Regards; Mila@Rimbun with LOVE

4 comments:

  1. Salam Mila..

    kakcik ni kalau kerastangan bolehla.. :)

    ReplyDelete
  2. kak cik.. kalau dah jauh chenta ngan crafty things ni kan... semua bende nak try buat sendiri hahaha.. kalau belum siap tuh, makan pon tak kenyang.. try ler kak cik.. sure u will love it hihihi

    ReplyDelete
  3. kak cik.. kalau dah jauh chenta ngan crafty things ni kan... semua bende nak try buat sendiri hahaha.. kalau belum siap tuh, makan pon tak kenyang.. try ler kak cik.. sure u will love it hihihi

    ReplyDelete

Love your comments...