Followers

Monday, May 30, 2011

Another Pink & Blue

Presenting a baby quilt pillowcase in blue n pink....

Tema gegurl n boboy....binding with simple embroidery stitching



 
Siap sekali dengan fitted bedsheet... but without the pillow, only the pillowcase hehe.. eksyen jer gambor ni kan
Quilting & patchwork ni sungguh mengasyikkan... dan saya ada beberapa projek yang dalam pembikinan.. harap boleh siap this week. Sementara budak manja sorang tuh kat kampung ni.. as usual.. cuti sekolah jer balik kampung.
 
Eh.. u all ada masalah tak nak komen di blog orang lain eks... lately ni, saya memang ada masalah kalau nak tinggalkan komen kat blog kawan2 semua.. so I do the blogwalking as usual, but cant leave any comment, wasting my time betul kan...
 
BYEEEE
Regards;
 

13 comments:

  1. Wow !new layout ke!blue theme...cool and serene nampak..and the pink bantals are terribly ssweeeet!Kak pun beli kain with pink flower and polka dot tu...suker sesangat!

    ReplyDelete
  2. Oh yes,lupa nak cakap..i just recovered from that problem...Blogger memang tengah BENGONG...sabor ajelah kan.

    ReplyDelete
  3. wow.. sangat produktif.. akak tak balik kampung ke?

    blogger memang ada problem last week.. kdg2 ok kdg2 ko.. hehe.. tapi saya rasa skrg dah ok dah..

    ReplyDelete
  4. Kak Ros.. kain pink flower tuh kan banyak background colour, ada merah, pink etc, tapi saya rasa blue pink mmg the most beautiful.. saya suka sangat. dah habis pon kain ni, ingat nak restock lagi nnt.

    .. geram betul ngan blogger ni lately, banyak betul masalahnya.. saya ni kalau jalan2 rumah org lain tak tinggal komen terasa mcm tak best hahaha...

    ReplyDelete
  5. Zila... arini mcm dah ok skit.. harapnya lah. next week baru balik kampung, cuti seminggu terus, nak balik ke kuching jugak (tgh reserve duit nii.. nak shopping kain wakakakak)

    ReplyDelete
  6. Wah....u look blue...cantik pillow tu .biru memang kena dengan pink kan.macam couple....

    ReplyDelete
  7. ye pnat je taip lps tu takleh publish menci...

    comel2 nye....org tempah ke? bdk manja tde msti sunyi rumah heheh

    ReplyDelete
  8. Cantik kombinasi warna...sy pun teringin buat patchwork tp....x ckup masa..suatu hari nnt insyaallah akan buat jugak..

    ReplyDelete
  9. mila, suka baby quilt pillowcase in pink tu..so sweet..tersangatlah sweetnya. rajinnya mila..

    ReplyDelete
  10. Mila, Tyha selalu blogwalking....nak post komen tapi x sign in terus x jadi komen...hehehehehe.Simpan dlm hati.

    ReplyDelete
  11. Mila... WOW!!
    sekali lagi melihat karya Mila memang cantik-cantik...
    feel envy sama Mila yg serba bisa

    ReplyDelete
  12. Cantiknyaaa .. i love the colors la Mila .. blue and pink . Sweet !! Rajinnya buat ... tabik hurmat laa Kak Ann kat Mila !

    ReplyDelete
  13. suka sangat corak dan gambar kain tu...cantik sangat

    ReplyDelete

Love your comments...