Followers

Wednesday, July 13, 2011

blogrimbun with 200 follower..

Bagi orang lain mungkin takde hal kan... setakat 200 follower kan kan.. apalah sangat. but for me its really mean something to me..

Because my blog bukanlah blog glamer pon... bukan blog cari duit pon, yang tunjuk monthly cash out riban2..jauh sekali blog gossip artis kan.. its really an ordinary craft blog, with sharing and learning in crafting especially sewing things.

To all my follower, sama ada yang kerap berkunjung kesini and be a silent reader, or actively commenting, I really appreciate all of you.. TQ TQ

Dulu2 saya dok terfikir nak bagi some token to my 100th follower but tapi tak jadi sebab its someone too far away.. I think she was from Russia or something
And now I am thinking of extending the token of appreciation to my 200th follower
Therefore.. to Yati Noor, hope you can email me your address to my.milakamila@gmail.com 
Apakah "token" itu??? tunggguuuuu yerr hehehe. 

LOVE all of you my blogger friend.. TQ



Regards;
 

24 comments:

  1. Tahniah kerana telah mendapat kawan ke 200. :)

    ReplyDelete
  2. Mila tak pelit bagi-bagi ilmu, sharing hal ihwal craft.. tak heran banyak follower-nya.. congrats ya Milaa... semoga blog-nya tetap berjaya dan terus berbagi hal-hal yg bermanfaat untuk para crafter.

    ReplyDelete
  3. Salam Tahniah 3 x... Che Mid nak cukupkan 100 pun terkial-kial... kita pun tak selalu sempat berblog walking ni..

    ReplyDelete
  4. Tahniah, kak Mila!
    Blog kita tak semestinya glamer pun, tapi sebab ada orang suka apa yang kita buat, craft kita, jahitan kita, tentu dia nak selalu ikut perkembangan cerita kita. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Nampaknya dah bertambah lagi 1 tu..:)

    ReplyDelete
  6. kak cik.. thanks

    AIM.. yg mana satu eks eks hahhaa

    Vita.. TQ.. ilmu yang untuk dikongsi, agar nanti boleh dituai di akhirat sana

    ReplyDelete
  7. Che Mid.. betullah.. kekadang kita tak dtg blog org, org pon x dtg blog kita kan

    Kak Jamilah.. uih gambar baru tuuu yerr

    Yati.. glamour in its own world kan hehehe..

    ReplyDelete
  8. yus n mamikelate.. TQVM

    Lynn... hahhaa jauh sgt, posmne tak larat nak antor hehe

    ReplyDelete
  9. congrats Mila, i thought i was one of ur follower... i was wrong, so no. 202 it is...

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. me 2..hahhaah br sign in...hihihi..sy yg ke 201 kot..hmm x pe la janji dh join kan...kot2 dpt give away dr mila...hihih

    ReplyDelete
  13. saya tiap2 hari datang tapi tak ingat dah jadi follower ke belum hehee.. jap nak follow jugak!! ;D

    ReplyDelete
  14. congratz....sy pn follower kak mila..tp xingt dh yg ke berapa ..;P...

    ReplyDelete
  15. congrats la!..makin pemes ni..hehe

    nnt ada masa aku review blog Rimbun ni kat entry aku k..ramai blum tau ni ada tukang jahit versatile ni..hehe

    ReplyDelete
  16. Congratulations! :) Already 204 now.. :)

    ReplyDelete
  17. Mila ...yessss....heheheh :)

    ReplyDelete
  18. tahniah mila. i am happy for you. ramai sebenarnya dlm dunia craft ni kannn ;)

    ReplyDelete
  19. congrats Mila, tumpang happy nih.. proud to be one of your followers... yg keberapa? sik tau... hehehe....

    ReplyDelete

Love your comments...